Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΡΙΕ;

xatzinikolaou1

Και ξαφνικά άλλαξαν όλα! Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι θιασώτης της θεωρίας πως η ατομική ευθύνη είναι και συλλογική ευθύνη! Της θεωρίας που μέχρι τώρα, εδώ και έναν μήνα, με αφορμή την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από κάποιον που τον βάφτισαν χρυσαυγίτη, έχουν προφυλακίσει τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δυο ακόμη βουλευτές, ενώ καθημερινά τα παπαγαλάκια του καθεστώτος βομβαρδίζουν τον κόσμο με λάσπη και ταυτόχρονα προαναγγέλουν και άλλες προφυλακίσεις βουλευτών και στελεχών του κινήματος![]

Εύγε κ. Χατζηνικολάου! Ποτέ δεν είναι αργά για να παραδεχτείτε αυτό που λέτε! Πως: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΚΑΙΟΣΥΝΗ».

Ακούστε ηχητικό ντοκουμέντο:

Bρε, μην ξεγελιέστε! Παραφράζοντας την παλιά παροιμία που έλεγε «Ο Νίκος  κι αν γέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε, μήτε την κεφαλή του» και εννοούμε πως μια χαρά θα ήταν αν αυτά τα έλεγε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ελα όμως που τα λέει απλά και μόνο για να δικαιολογήσει το ΠΑΣΟΚ και να δημιουργήσει ανάχωμα στις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό. Ακούστε τώρα το πλήρες ηχητικό:

1