ΤΟ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

7615_1

Μία-μία,  οι διάφορες διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις δίνουν τα… συχαρίκια τους στο σάπιο πρασινο-κοκκινο-μπλέ μεταπολιτευτικό σύστημα (σε όλες τις συνιστώσες του…), για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Δείχνοντας έτσι και στον πιο δύσπιστο ποιοι είναι οι πραγματικοί εντολείς των διώξεων και της καταστολής.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ήταν η σειρά του «Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου» να χαιρετίσει την πρωτοφανή στα χρονικά απόφαση για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής (η οποία –μεταξύ των άλλων- παραβιάζει και το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους υμνωδούς της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού…). Μάλιστα, στην προκλητική αυτή ανακοίνωση, οι θρασύτατοι διεθνείς σιωνιστές καλούν τις κυβερνήσεις της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας να ακολουθήσουν το «καλό παράδειγμα» των ανδρεικέλων τους στην Ελλάδα και να εφαρμόσουν παρόμοια μέτρα εις βάρος των εθνικιστικών κινημάτων αυτών των χωρών, που –όπως φαίνεται- έχουν στοχοποιηθεί από τους σιωνιστές, προφανώς γιατί έχουν μεγάλη απήχηση. Ιδού η ανακοίνωση των σιωνιστών:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (E.J.C.) κ. Μοσέ Κάντορ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η Ολομέλεια της Βουλής με ευρεία πλειοψηφία διέκοψε την κρατική χρηματοδότηση προς το νέο-ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Κάντορ δήλωσε ότι «Η Δημοκρατία δεν πρέπει να βοηθά μέσω χρηματοδότησης την καταστροφή της». «Η Χρυσή Αυγή, όπως και άλλα όμοια της πολιτικά κόμματα στην Ευρώπη, αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία και η διακοπή χρηματοδότησής τους είναι δημοκρατική αναγκαιότητα. Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο υποδέχεται με ικανοποίηση αυτή την απόφαση».
«Οι φόροι που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν πρέπει να σπαταλούνται ώστε να προωθείται η ξενοφοβία και ο ρατσισμός. Οι Αρχές έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν ότι το μίσος και η μισαλλοδοξία δεν επιχορηγούνται από το δημόσιο ταμείο» πρόσθεσε ο κ. Κάντορ.
Η τροπολογία που ψηφίστηκε αργά την Τρίτη, η οποία υπερψηφίστηκε από 235 βουλευτές από το σύνολο των 300, παγώνει τη χρηματοδότηση για τα κόμματα των οποίων η ηγεσία έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση.
«Ελπίζω ότι αυτό το παράδειγμα θα ακολουθηθεί και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως συμβαίνει με το κόμμα Jobbik στην Ουγγαρία και το κόμμα
Svoboda στην Ουκρανία», δήλωσε ο κ. Κάντορ. «Αυτή η ψηφοφορία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι μέρος ενός γενναίου αγώνα ενάντια στην άνοδο του νέο-ναζισμού στη Ευρώπη και αυτή η δυναμική πρέπει να διατηρηθεί στην Ελλάδα και αλλού. Χρειάζονται και οι Δημοκρατίες προστασία από την κακοποίηση».

(ΥΓ): Όπως οι αθλητές και οι σπουδαστές κορνιζάρουν τα βραβεία τους και τα πτυχία τους και τα τοποθετούν σε περίοπτη θέση στα σπίτια και στα γραφεία τους, έτσι πρέπει να κάνουν και τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου μ’ όλα αυτά τα συγχαρητήρια που μαζεύουν από τους παγκόσμιους τυράννους. Να τα κάνουν… κορνίζα!