ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ… ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΡΜΕΝΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

KAMMENOS TSIPRAS1

Γράφει ο Αντίοχος.

Παραλειπόμενο –με τεράστια πολιτική σημασία- από τη συνέντευξη του προέδρου Πάνου Θαλασσοδαρμένου (το… κότερο είναι η αιτία) στο ραδιόφωνο του Alpha. Ο πρόεδρος Πάνος, λοιπόν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις, ακόμη και με κοινά ψηφοδέλτια στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση:
«Καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και δημόσια συζητάμε με τον κ. Τσίπρα. Εκεί που έχουμε τις κόκκινες γραμμές μας συζητάμε κι αυτό είναι πιο έντιμο, από το να κλείνονται δυο αρχηγοί σε ένα γραφείο. Θέλουμε κοινά ψηφοδέλτια με αντιμνημονιακές δυνάμεις στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση».

Βέβαια, να μη βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε τον Π.Π. (πρόεδρο Πάνο) συνοδοιπόρο των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Το πιθανότερο είναι ότι το… θαλασσοπνιγμένο κόμμα του δε μπορεί να βρει υποψηφίους πολιτικούς… αυτόχειρες, οπότε η μόνη λύση είναι η «συνεργασία με άλλες δυνάμεις» και οι μόνοι που προσφέρονται είναι οι συριζαίοι. Θα μου πείτε, αφού δε βρίσκει υποψηφίους, δεν τον διαλύει καλύτερα τον… σκυλοπνίχτη του ο κοτεράτος; Έλα ντε…