ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

  MIXALOLIAKOS!

Μετά την καθεστωτική «Καθημερινή», και το επίσης καθεστωτικό (το πιο καθεστωτικό όλων…) «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα, προαναγγέλλει χαιρέκακα δεύτερο γύρο διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, στην «προαναγγελία» (ή μήπως εντολή;) συμπεριλαμβάνει το σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Ιδού τι «προβλέπει» ο… εθνικός μας υπεργολάβος:

«ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΔΙΩΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για νέες χειροπέδες

Στη δεύτερη φάση και σε ανώτερο επίπεδο πέρασε η έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά τον ορισμό από την Ολομέλεια Εφετών των δύο εφετών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, που ορίστηκαν ως ειδικές ανακρίτριες, που θα διενεργήσουν την ανάκριση για την εγκληματική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το αμέσως επόμενο διάστημα οι δύο έμπειρες δικαστικοί λειτουργοί να κινηθούν με «επιθετική στρατηγική», όπως έκαναν οι προηγούμενοι ανακριτές Γεωργουλέας – Παπακώστας και να εκδώσουν νέα εντάλματα σύλληψης για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους έχει αρθεί η ασυλία από τη Βουλή, προκειμένου να λογοδοτήσουν για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος

Τα στοιχεία
Εξάλλου, τα στοιχεία που συλλέγουν καθημερινά οι δικαστικές Αρχές, η Αντιτρομοκρατική και οι διωκτικοί μηχανισμοί του οικονομικού εγκλήματος, όπως η Αρχή κατά της νομιμοποίησης μαύρου χρήματος και το ΣΔΟΕ, συνηγορούν στο γεγονός ότι σφίγγει όλο και περισσότερο ο δικαστικός κλοιός γύρω από το σύνολο των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.

Με βάση δε το γεγονός ότι στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχουν μπει δεκάδες δικογραφίες από όλη την Ελλάδα, που αφορούν υποθέσεις με περιστατικά βίας και παραβατικότητας της Χρυσής Αυγής, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθούν υπόδικοι το σύνολο σχεδόν της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής».

(ΥΓ): Υπάρχει βέβαια και κάτι που διαφεύγει από τους πανηγυρίζοντες «νταβατζήδες» και τα δημοσιογραφικά τους όργανα: Ενίοτε, οι χειροπέδες αλλάζουν χέρια! Γι’ αυτό, ας μην ενθουσιάζονται και τόσο, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα…