ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 5ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

226457_featured

Τελετουργική δολοφονία 5χρονου αγοριού και φρικτός τεμαχισμός του πτώματός του, αποκαλύφθηκε στην… πολυπολιτισμική Νιγηρία. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις κανίβαλοι συνελήφθησαν στη νοτιοανατολική Νιγηρία για την δολοφονία ενός 5χρονου αγοριού, η σορός του οποίου ακρωτηριάστηκε πριν πεταχτεί σε μια δεξαμενή νερού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Πρόμις Οσάκουε είχε απαχθεί την 11η Οκτωβρίου από αγνώστους στην πόλη όπου κατοικούσε, την Ανίνρι, και το πτώμα του βρέθηκε χωρίς κεφάλι και γεννητικά όργανα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Εμπέρε Αμαρίζι.
Οι απαγωγές προσώπων που δολοφονούνται στο πλαίσιο τελετουργικών τελετών είναι διαδομένες στη Νιγηρία, ιδίως κατά την διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών.
Οι γονείς γενικά προειδοποιούν τα παιδιά τους να μην μιλούν σε ξένους και να μην περπατούν μόνα τους σε εγκαταλελειμμένες περιοχές λόγω του φόβου ότι μπορεί να πέσουν θύματα απαγωγής και να δολοφονηθούν στο πλαίσιο τελετουργιών.
Μάγοι-γιατροί χρησιμοποιούν πολύ συχνά ανθρώπινα μέλη για θυσίες ή για να φτιάξουν μαντζούνια, που οι πελάτες τους πιστεύουν ότι μπορούν να τους εξασφαλίσουν πλούτη, θέσεις ή ασφάλεια.

Με το… καλό, λοιπόν, να ορίσουν στην… πολυπολιτισμική πατρίδα μας οι κανίβαλοι που κάνουν τις τελετουργικές δολοφονίες, για να μας… μυήσουν στα… πολυπολιτισμικά δρώμενα της Νιγηρίας!