ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

mail

Σχόλιο 1ο:

Τρόμαξε το σύστημα από τη χθεσινή μας εκδήλωση συμπαράστασης στους φυλακισμένους άδικα ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και έχουν βαλθεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ να λασπολογούν ασύστολα λέγοντας ότι αν προκύψουν νέα στοιχεία δεν αποκλείεται να μπουν φυλακή και οι προσωρινά ελεύθεροι βουλευτές μας αλλά και άλλοι βουλευτές και στελέχη!
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, αλλά να μην κοιμούνται ήσυχοι γιατί μεγαλύτερη τρομοκρατία από την φίμωση της δημοκρατίας και την οικονομική εξαθλίωση δεν υπάρχει. Σύντομα, όταν γίνουν εκλογές θα πάρουν την δέουσα απάντηση.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

 

Σχόλιο 2ο:

Συνεργασία ΚΚΕ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ 20.10.2011

http://youtu.be/OLTfDL5QVYI

Δύο ωραία βίντεο για τα ΚΝΑΤ του ΚΚΕ

http://youtu.be/Sba48Z6lrwU

http://youtu.be/-9J8dq-5MIY

Ένας Έλληνας

 

Σχόλιο 3ο:

Αν δεν το έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι ,ο Αθανασίου της «δικαιοσύνης», ο  Βουρλιώτης καθώς και η Κουτζαμάνη είναι όχι μόνο από το ίδιο νησί (Λέσβος) αλλά και από το ίδιο  χωριό… Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο , τότε ποιό είναι;

Γιώργος Γερμανός

 

Απάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Το γνωρίζουμε αγαπητέ φίλε. Σκάνδαλο; Έτσι κι αλλιώς, ολόκληρο το μεταπολιτευτικό σύστημα  είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο!

 

Σχόλιο 4ο:

Στο κράτος του… απαγορεύεται

«Απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Αυτό ξεστόμισε αξιωματικός της Ασφάλειας στους χρυσαυγίτες βουλευτές, στελέχη και μέλη που πήγαν να μοιράσουν φυλλάδια στα διόδια! Βάσει ποιού νόμου; Του… τρέχα γύρευε! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!

(ΥΓ): Έτσι θα τους λέμε κι εμείς όταν γίνουμε εξουσία (δηλαδή πολύ σύντομα). Αυτό απαγορεύεται, εκείνο απαγορεύεται, το άλλο απαγορεύεται, όλα απαγορεύονται! Κι όταν θα ρωτάνε γιατί, θα τους δείχνουμε τα σχετικά βίντεο με τα δικά τους λόγια!

Αθανασία