ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ! – ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ;

stefani

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατάχρησης εξουσίας από τυφλά όργανα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, είχαμε χθες στην Κατερίνη. Πιο συγκεκριμένα, στελέχη της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν στεφάνι στο ηρώο της πόλης και αμέσως μετά αστυνομικοί (οι οποίοι προφανώς είναι ευχαριστημένοι με τους μισθούς πείνας που παίρνουν…), πήγαν και παραμέρισαν το στεφάνι, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή του κόσμου.

Όταν δε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τους αστυνομικούς για την παράνομη ενέργειά τους, εκείνοι τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα. Εν συνεχεία τους πήραν μέσα για «προσαγωγή» (διάβαζε τρομοκρατία), υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του παρευρισκόμενου κόσμου. Την ίδια ώρα, λίγο πάρα πέρα, επαγγελματίες κομμουνιστές –πολιτικοί απόγονοι των Βουλγάρων κομιτατζήδων που σκλάβωσαν την Ελλάδα- ύψωναν γιγαντοπανό που έγραφε «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», προτρέποντας σε «τσάκισμα» (με τι όργανο άραγε;) των εθνικιστών. Φυσικά, οι ζηλωτές αστυνομικοί δεν παραμέρισαν το κουκουέδικο γιγαντοπανό, όπως έκαναν νωρίτερα με το στεφάνι, γιατί οι κουκουέδες έχουν αναλάβει το ρόλο του μπράβου του αστικού κράτους κι όποιος τους ενοχλεί βρίσκει το μπελά του!

(ΥΓ): Την ώρα που συνέβαιναν αυτά τα αίσχη στην Κατερίνη, έτριζαν τα κόκκαλα των αγρίως σφαγιασθέντων αστυνομικών υπό των αναρχοκομμουνιστών, στις μάχες του Έθνους!

katerinh