ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΩΔΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ!

 IMG_1307

Σίγουρα τη γνωρίζετε τη σοφή λαϊκή παροιμία που λέει πως «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Ε, λοιπόν, η συγκεκριμένη παροιμία βρίσκει εφαρμογή σε λαθρόβιο δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του παρδαλού συνονθυλεύματος (ΣΥΡΙΖΑ), με τον τίτλο «Φιάσκο η σύναξη των χρυσαυγιτών – βίντεο». Διαβάστε τι γράφουν οι διαδικτυακοί κουκουλοφόροι της συμφοράς:

«Μπορεί οι νεοναζί να μιλούν για «μεγαλειώδη» συγκέντρωση, η αλήθεια όμως είναι ότι γελοιοποιήθηκαν για ακόμη μία φορά. Η αντιφασιστική Αθήνα έφραξε το δρόμο στους νεοναζί δολοφόνους. Έτσι, εξελίχθηκε σε φιάσκο η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χ.Α στο σταθμό Λαρίσης… Το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει την αλήθεια…».

Όσον αφορά το «αποκαλυπτικό βίντεο» είναι μια προπαγάνδα για μουζίκους και χαχόλους. Έχει τραβηχτεί από μακριά και δείχνει το χώρο όπου τελειώνει η συγκέντρωση κι όχι παραμέσα. Με τέτοια φτηνά τρυκ προσπαθούν τα συντρόφια να πνίξουν τον πόνο τους για την μεγαλειώδη συγκέντρωση, την οποία επιχείρησαν να ματαιώσουν –παίζοντας παρακρατικό ρόλο- με το «αντιφασιστικό» τους συλλ-αλητήριο, αλλά απέτυχαν γιατί ήταν… τρεις κι ο κούκος!

photo_1__article

IMG_1285 IMG_1298 IMG_1296 IMG_1295