Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

seleo_gregos

Αποστρεφόμαστε αυτούς που αμαυρώνουν την επέτειο του ΟΧΙ λέγοντας ναι στους ξένους τοκογλύφους

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνιος Γρέγος έδωσε το παρόν και φέτος στην στρατιωτική παρέλαση μαζί με την οικογένειά του. Όπως κάθε χρόνο, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στο πλευρό των συλλόγων Μακεδονομάχων, μακριά από την εξέδρα με τα λαμόγια και τους απατεώνες του πολιτικού μας βίου. Πρόκειται για πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής. Αποστρεφόμαστε αυτούς που αμαυρώνουν την επέτειο του ΟΧΙ λέγοντας ναι στους ξένους τοκογλύφους και παραδίδοντας γη και ύδωρ στους εχθρούς της Πατρίδας μας.

Ας τολμούσε ο Μπουτάρης να βγει από τον αστυνομικό κλοιό και να περπατήσει ανάμεσα στους πολίτες. Δεν τόλμησε όμως, όπως και κανένας πολιτικάντης, γιατί τότε θα ένιωθαν την οργή των αγανακτισμένων και προδομένων Ελλήνων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος και την 25η Μαρτίου βρέθηκε στο πλευρό των πολιτών και των Μακεδονομάχων, μακριά από την εξέδρα των πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthn-parelash-mazi-me-tous-makedonomachous-makria-apo-tous-po#ixzz2j1DIQVCD