ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ Η ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

samaras-venizelos

Γράφει ο Αντίοχος.

Μετά από τις γνωστές δηλώσεις Τζιτζικώστα, περί ΠΑΣΟΚ, Τσοχατζόπουλου και εγκληματικής οργάνωσης, είπε και ελάλησε το κόμμα της σύγχρονης… κλεφτουριάς:

«Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη. Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη -στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας- και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠαΣοΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιο δήμο έχει την έδρα του».

Ε, δεν πρόλαβε να βγει στον αφρό η ανακοίνωση του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων, κι έτρεξαν οι… «προσβεβλημένοι» της ΝΔ να συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις και να υπερασπιστούν το αμαρτωλό συνεταιράκι τους στη δοτή μνημονιακή εξουσία:

«Όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ. Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση».

Πρόκειται βέβαια για μια ακόμα απόδειξη αυτού που λέμε από την πρώτη μέρα αυτής της συγκυβέρνησης: ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σούρνει από τη μύτη την ελαφροδεξιά του φον Αντωνάκη. Και το ερώτημα που προκύπτει προς τους τίμιους πατριώτες που βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι στο μαντρί του Σαμαρά, είναι το εξής: πως ανέχεστε να είσαστε υποχείρια του φανφαρόνου Ντούτσε Βενιζέλου και του κόμματος που ρήμαξε την Ελλάδα;

(ΥΓ): Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο Τζιτζικώστας δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να εφαρμόσει το νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β’ 1488/6-10-2006), ο οποίος ορίζει ότι: «Αποστέλλονται προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».