ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΟ’ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ!

 Πορτοφόλι

Δεν είναι μόνο κάποιοι άνδρες «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» που συστήνουν συμμορίες και ρημάζουν τον τόπο μας, αλλά και οι γυναίκες. Έτσι, στη λαϊκή αγορά της Δράμας, συνελήφθησαν δύο «κατατρεγμένες κ.τ.λ.» από τη Βουλγαρία, 19 και 17 ετών, οι οποίες έκλεψαν από τις τσάντες δύο Ελληνίδων δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν 215 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Μετά από σχετική καταγγελία των δύο περιστατικών, οι αστυνομικοί άρχισαν τις αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις δύο αλλοδαπές.
Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 80,90 ευρώ (τα υπόλοιπα πρόλαβαν και τα έφαγαν), το οποίο αποδόθηκε στις δικαιούχους του.
Επίσης, στην κατοχή των γυναικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ζευγάρια γυαλιών, δύο γυναικείες μαντίλες και ένας γυναικείος σκούφος, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τις κλοπές και να αλλοιώνουν να χαρακτηριστικά τους.
Τέλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, «σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα».
Εύλογο ερώτημα: αφού είναι κατ’ επάγγελμα κλέφτρες, γιατί άραγε δεν απελαύνονται από τη χώρα, για να ησυχάσει ο κοσμάκης;

(ΥΓ) 1: Ρητορικό το ερώτημα βεβαίως, αφού ξέρουμε την απάντηση. Τα «δικαιώματα» κ.λπ.…

(ΥΓ) 2: Να τις χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!