ΚΚΕ: ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

1713527

Τις τελευταίες ημέρες, οι θλιβεροί τσάτσοι του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που παριστάνουν τους… επαναστάτες (ΚΚΕ), κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ένα ελεεινό και τρισάθλιο βιντεάκι, στο οποίο χαρακτηρίζουν τους χρυσαυγίτες «ρουφιάνους των εφοπλιστών»!!!

Κι όλα αυτά, την ίδια ώρα που ο Αρχηγός και 2 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στον Κορυδαλλό, με ΜΗΔΕΝ στοιχεία, βάσει καταθέσεων προστατευόμενων από το καθεστώς ψευδομαρτύρων, που αν εμφανιστούν σε δικαστήριο θα γελάσει μαζί τους ο κάθε πικραμένος, ενώ το Κίνημα υφίσταται απίστευτες διώξεις από το αστικό κράτος και πρωτοφανή πόλεμο λάσπης από τα ΜΜΕ των κάθε λογής διαπλεκόμενων πλουτοκρατών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται βεβαίως και επιφανή στελέχη του εφοπλιστικού κεφαλαίου (πρόχειρο παράδειγμα οι Αλαφούζοι). Κι όλα αυτά συμβαίνουν κατόπιν απαιτήσεων που διατυπώθηκαν δημόσια, του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, του «πλανητάρχη» Ομπάμα, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της Κομισιόν, του τρομοκράτους του Ισραήλ κ.λπ. διεθνών συστημικών δυνάμεων!

Αντιθέτως, ουδείς από το αστικό κράτος διανοείται να ενοχλήσει το ΚΚΕ, το οποίο μιλάει (στο καταστατικό του!) για βίαιη κατάλυση του πολιτεύματος (με επανάσταση), κατάργηση του Συντάγματος και επιβολή «δικτατορίας» (του προλεταριάτου). Και συμπεριλαμβάνουν το ΚΚΕ στο… συνταγματικό τους τόξο!!! Τα δε καθεστωτικά ΜΜΕ (των εφοπλιστών συμπεριλαμβανομένων), φιλοξενούν καθημερινά κουκουέδες, χωρίς ποτέ μα ποτέ να τους κάνουν… δύσκολες ερωτήσεις, όπως π.χ. τι γνώμη έχετε για τον Στάλιν και τα Γκούλαγκ κ.α. Οι δε Αμερικανοί, το εβραϊκό λόμπι, η Κομισιόν κ.λπ. ουδέποτε ασχολήθηκαν μαζί τους.

Συμπέρασμα: οι κουκουέδες είναι τσάτσοι της παγκόσμιας εξουσίας και των διεθνών τοκογλύφων, του ντόπιου σάπιου αστικού καθεστώτος και της πλουτοκρατίας (στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι εφοπλιστές…).

(ΥΓ): Α, και να’ χουν το νου τους, γιατί έρχονται δύσκολες ημέρες για το καθεστώς, με νέα αντιλαϊκά μέτρα κ.λπ. Να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να φυλάξουν τη βουλή από την οργή του λαού, όπως έκαναν και τότε που ψηφιζόταν το Μνημόνιο και αναγκάστηκε μέχρι κι αυτός ο Άδωνις Γεωργιάδης να πει ανακουφισμένος: ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω!