ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ» ΚΑΙ Ο… ΓΑΪΔΑΡΟΣ!

 gaidouri-copy

Γράφει ο Αντίοχος.

 Τα καμένα χαρτιά.

Δε φαίνεται να αποδίδουν καρπούς οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, οι φυλακίσεις και η συκοφαντική καταιγίδα. Τα ποσοστά φανερά φαίνονται να παρουσιάζουν μια ελαφρά κάμψη, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της «κρυφής ψήφου» ενός τμήματος των ψηφοφόρων που φοβάται το φακέλωμα. Έτσι, μέσα σ’ όλα τα άλλα σχέδια επί χάρτου που κάνει το κατεστημένο για να αποφύγει το μοιραίο, είναι η ίδρυση ενός… λάιτ «ακροδεξιού» κόμματος, στημένου 1000%, μπας και απορροφήσει ένα μέρος των ψηφοφόρων της Χ.Α. Όμως, το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα κοράκια του συστήματος, είναι ότι δεν έχουν κάποιον διαθέσιμο για αρχηγό. Η πενία τους φαίνεται κι από το γεγονός ότι έχουν ξεθάψει από την πολιτική αφάνεια τον Καρατζαφέρη και τον Κ. Πλεύρη –δύο «καμένα χαρτιά»- και τους περιφέρουν από κανάλι σε κανάλι.

«Το διαμάντι του στρατού»!

Όμως, γνωρίζει και το ίδιο το σύστημα, ότι οι προαναφερόμενοι δεν τραβάνε. Ψάχνουν, λοιπόν, για νέο… εθνοσωτήρα και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον πρώην αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, τον οποίο και προσπαθούν να ρίξουν στο καναβάτσο, με… γλυκόλογα και υποσχέσεις. Σας μεταφέρω ένα σχετικό υμνητικό δημοσίευμα του antinews, που είναι η διαδικτυακή φωνή του Αντωνάκη Σαμαρά, για να καταλάβετε τι παίζεται:

«Τελευταία ακούγεται πολύ το όνομα του στρατηγού εν αποστρατεία, Φραγκούλη Φράγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παράγοντες της δημόσιας ζωής, πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες, στρατιωτικοί, αλλά και πολιτικοί, φέρονται αποφασισμένοι να τον προσεγγίσουν στο προσεχές διάστημα, ζητώντας του να αναλάβει δράση. «Αποτελεί το διαμάντι του στρατού» λένε όσοι γνωρίζουν και μιλάνε με θέρμη για τον καθαρό και πατριωτικό του λόγο… Τους τελευταίους μήνες, πάντως, δεν ήταν λίγες οι φορές που η στάση του επικροτήθηκε από αυτό το τμήμα των πατριωτών, που σιχαίνεται η αριστερή και κεντροαριστερή «διανόηση» του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων. Το δε βιβλίο του «Ποια Τουρκία;» έχει γίνει ανάρπαστο και αποτελεί κεντρικό ανάγνωσμα των πατριωτών ανά την επικράτεια».

Πας «σωτήρας», γάιδαρος!

Πάντως, με τόσα προσόντα που διαθέτει το «διαμάντι» κ.τ.λ., είναι απορίας άξιον γιατί τα παπαγαλάκια δεν τον προτείνουν για επόμενο αρχηγό της ΝΔ! Τέλος πάντων, για να τελειώνουμε, οι Έλληνες πατριώτες δε μασάνε κουτόχορτο. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι όποιος εμφανιστεί στην πολιτική -μέσα στην παρούσα συγκυρία- ως εθνικιστής και νέος… εθνοσωτήρας, θα είναι στην πραγματικότητα ανδρείκελο του σάπιου συστήματος. Και θα τον αντιμετωπίσουν αναλόγως…