ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 7 ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ… «ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΟΠΛΙΣΜΟ» ΤΗΣ… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

palis

Μέχρι χθες, γνωρίζαμε ότι το περιβόητο… κρυφό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, που βρισκόταν στο μουσείο του εφοπλιστή Πάλλη, το είχαν επισκεφθεί οι Παπούλιας και Αβραμόπουλος, χωρίς όμως να πάρουν χαμπάρι… περί τίνος επρόκειτο. Τώρα, μαθαίνουμε (από το καθεστωτικό «Βήμα») και ποιοι άλλοι το είχαν επισκεφθεί. Δείτε:

“Πάντως ο κ. Αβραμόπουλος θυμάται ακόμα την επίσκεψη που έκανε στο παρελθόν, συνοδευόμενος τότε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο μουσείο (και όχι στην οικία – όπως ειπώθηκε) του φυγόδικου επιχειρηματία κ. Πάλλη. Ήταν ένα μουσείο αναγνωρισμένο από το κράτος, έλεγε ο κ. Αβραμόπουλος, και μάλιστα το επισκέπτονταν συχνά και μικροί μαθητές. Εκείνη την ημέρα, σας αποκαλύπτω ότι  συνόδευαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άλλοι… επτά υπουργοί και ακόμα αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας και πρεσβευτές που εξετίθεντο τα οπλικά συστήματα των χωρών τους. Εκείνο που με πληροφόρησαν είναι ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας διευκρινίζει ότι ο κ. Παπούλιας δεν πήγε στο σπίτι του κ. Πάλλη, αλλά στο μουσείο του…”.

Και βέβαια, τα πορνοκάναλα -που είναι μέσα σ’ όλα- διαθέτουν σίγουρα άφθονο τηλεοπτικό υλικό από τις επισκέψεις εκείνες. Όμως, δεν το παρουσιάζουν για να μην… εκθέσουν το… συνταγματικό τόξο και τους εαυτούς τους που παραμυθιάζουν τον κοσμάκη με κρυμμένα οπλοστάσια και τα κέρατά τους τα τράγια!

(ΥΓ) 1: Και μια… ασήμαντη λεπτομέρεια: ο Έντουαρντ Πρινγκλ Στέισι, πρώην συνεργάτης του Πάλλη, που τον κατήγγειλε για παράνομα όπλα και για διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή (όπως μας βεβαίωναν τα κανάλια…), εμφανίστηκε στον ΑΝΤ 1 και δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει καταγγείλει ποτέ σχέσεις του Πάλλη και των όπλων του με την Χρυσή Αυγή. Να ζητήσουν συγνώμη τα κανάλια που υποστήριζαν το αντίθετο; Μα τι λέτε τώρα; Που ζείτε; Εδώ είναι Μπανανία Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε-γέλασε!

(ΥΓ) 2: Πως το ’πατε; Να επέμβει η δικαιοσύνη για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Δικαιοσύνη; Τι είναι αυτό, τρώγεται;