ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ’ ΑΛΟΓΑ! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Μ’ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

1369227_163371730536808_1431122166_n

Γράφει ο Αντίοχος.

Ωπα της, και… αντάρτες μας προέκυψαν αίφνης ο φον Αντωνάκης και τα πρασινομπλέ… παλικάρια του, αν πιστέψουμε τα καθεστωτικά παπαγαλάκια- ανταρτόπουλα! Εναντίον ποιών έχουν βγει… στο κλαρί και κάνουν… αντάρτικο τα… καμάρια μας; Εναντίον της τρόικας, λένε, και των νέων μέτρων που θέλει να επιβάλλει! Έλα να γελάσουμε λιγάκι:

«Αντάρτικο στην Τρόικα με εντολή… Σαμαρά!

Σκληραίνει τη στάση του το Μέγαρο Μαξίμου!

Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι έτοιμα να επιμείνουν μέχρι τελικής πτώσης απέναντι στις απαιτήσεις της Τρόικας. 

Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι η επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος στα τέλη του χρόνου θα ανοίξει –τελικά– την πόρτα της ανάκαμψης για τη χώρα και θα πειστούν οι εταίροι ότι δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για νέα δημοσιονομική προσαρμογή, γράφει η εφημερίδα.

Στο εσωτερικό της κυβέρνησης, πάντως, οι περισσότεροι υπουργοί προετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση με τους εκπροσώπους των δανειστών, στην περίπτωση που οι τελευταίοι επιμείνουν στις παράλογες αξιώσεις τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Κωστής Χατζηδάκης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Βρούτσης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ετοιμάζονται για το μπρα ντε φερ με την τρόικα».

Αν αυτά τα καταγέλαστα δημοσιεύματα των… ανταρτόπουλων των διαπλεκομένων δεν είναι προανάκρουσμα για… ηρωική έξοδο και εκλογές, τι άλλο μπορεί να είναι άραγε;

(ΥΓ) 1: Κάνουν αντάρτικο; Και με τι… όπλα; Μήπως να τους δώσουμε τα… κρυμμένα της Χρυσής Αυγής, που όπως λένε και τα παπαγαλάκια μπορούν να οπλίσουν ίσαμε πέντε… μεραρχίες;

(ΥΓ) 2: Και τα τεθωρακισμένα! Και τα τεθωρακισμένα με τα οποία σκοπεύαμε να μπούμε στη βουλή! Δώστα κι αυτά! Χαλάλι τους, αφού είναι για… καλό σκοπό!

(ΥΓ) 3: Κι αν οι αρχές κατοχής του πούνε: «Αντωνάκη, εντάξει, παρατράβηξε η πλάκα, ξέχνα τες τις εκλογές και πάρε και τα νέα μέτρα που είπαμε. Άντε, σβέλτα, ακόμα δω είσαι;». Τι θα κάνει μετά ο Αντωνάκης; Που θα κρυφτεί ωρέ το… λιοντάρι μας;