ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ… ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…!!!

attached_image01323

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ…

Στη Βουλή, έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, θα κατατεθεί το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με τη δέσμευση του υπουργού Δικαιοσύνης στα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» της Κυριακής, εξήγησε ότι η επιτροπή που ετοιμάζει το νέο αντιρατσιστικό, στην ουσία συνθέτει διατάξεις από τις διαφορετικές προτάσεις νόμου που είχαν καταθέσει όλα σχεδόν τα κόμματα πριν από λίγους μήνες (σ.σ. τροποποιήσεις που εισηγήθηκε η ΝΔ, κοινή πρόταση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Ρουπακιώτη, π/ν Συριζα).

Εκτός αυτού, σημείωσε ότι θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, έτσι ώστε το θεσμικό πλαίσιο της χώρας να εναρμονιστεί με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Με τη συγκεκριμένη δέσμευση, έπεισε και τους εκπροσώπους των κομμάτων να μην πραγματοποιηθεί η ορισμένη για σήμερα συζήτηση των παραπάνω προτάσεων νόμων των κομμάτων, αλλά να γίνει μια συνολική, όταν κατατεθεί το νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Ο συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης «ξεδίπλωσε» τη νέα στρατηγική της Χρυσής Αυγή: «Μόνοι μας εναντίον όλων σας».Υποστήριξε ότι «έως τώρα δεν υπήρχε πολιτικός αντίπαλος και βασικό συνθήμά μας είναι εναντίον όλων. Εννοούμε ότι κινούμαστε εναντίον του ντόπιου καθεστώτος: αριστερού και δεξιού. Δεξιό και αριστερό καθεστώς άφησαν τις διαφορές τους για να μας αντιμετωπίσουν γι” αυτό και επινόησαν τον όρο του συνταγματικού τόξου».
Και πρόσθεσε: «Εμείς από τον ιό του καθεστώτος δεν θα μολυνθούμε. Ελπίζουμε πως θα έρθει και κάποιο νομοσχέδιο για να διαφυλαχθεί η συνείδηση της εθνικής μνήμης από κάθε γενίτσαρο. Το χρέος μας στην εθνική ασφάλεια και οι ευθύνες μας για τις επόμενες γενιές των ελλήνων είναι αποκλειστικός γνώμονας για την πορεία μας. Σήμερα κάποιοι από τις επαύλεις τους χαρακτηρίζουν ρατσιστές τους έλληνες που θέλουν πίσω την πατρίδα μας. Ελπίζω να έρθει κάποιο νομοσχέδιο που δεν θα είναι εναντίον του Έλληνα».