ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,5% ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ 3Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!

4D594A0592B06F31168148355DAE9B5A

Παρόλη την λάσπη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρατάει γερά!
Μια νέα δημοσκόπηση-μαϊμού (που τέλει μπανάνα…), της εταιρείας VPRC, η οποία έγινε (;) τις τελευταίες ημέρες, ανακοινώθηκε χθες το βράδυ και δημοσιεύεται σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Ιδού τα αποτελέσματα της «εκτίμησης εκλογικής επιρροής» που δίνει η εταίρα:

ΣΥΡΙΖΑ 29,5% (από 28,5% τον Ιούλιο)
ΝΔ 29% (από 28%)
Χρυσή Αυγή 8,5% (από 14,5%)
ΚΚΕ 7,5% (από 7,5%)
ΠΑΣΟΚ 7% (από 7%)
Κόμμα Καμμένου 6% (από 5,5%)
Κόμμα Κουβέλη 4% (από 2,5%)
Άλλο Κόμμα 8,5% (από 6,5%)
Τι παρατηρούμε; Πέραν από το ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται στο 7,5% και 7% αντιστοίχως, και η ΔΗΜΑΡ στο 4% (αναφέρουμε τα πιο απίστευτα και εξωπραγματικά ποσοστά), η Χρυσή Αυγή φαίνεται να έχει πτώση 6 μονάδων! Μπορεί να είναι κι έτσι! Τι εννοούμε; Πολλοί είναι αυτοί που από φόβο ΔΕΝ δηλώνουν τηλεφωνικά την πρόθεσή τους να ψηφίσουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή (ενώ θα το κάνουν!), δηλώνοντας «άλλο κόμμα» (έχει μια «περίεργη» αύξηση 2% σε σχέση με την δημοσκόπηση του Ιουλίου, ενώ δεν έχει ακουστεί καθόλου κάποιο άλλο κόμμα εκτός από τα υπάρχοντα, ώστε να δικαιολογεί την αύξηση…) και «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Τα οποία έχει (σκοπίμως;) παραλείψει η εταίρα, κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε αν αυξήθηκαν κι αυτά τα ποσοστά σε σχέση με τον Ιούλιο.
Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει το ερώτημα «Διατυπώνεται η άποψη μετά τα τελευταία γεγονότα ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση. Εσείς προσωπικά συμφωνείτε η διαφωνείτε με την άποψη αυτή; Θα λέγατε ότι…», «συμφωνώ απόλυτα» απαντάει το 54% των ερωτηθέντων, «μάλλον συμφωνώ» το 14%, «διαφωνώ απόλυτα» το 8%, «μάλλον διαφωνώ» το 8%.
Το 16% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ». Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

(ΥΓ): Εάν το σύστημα πιστεύει ότι απηλλάγη από τον «βραχνά» της Χρυσής Αυγής, γιατί άραγε δεν κάνει εκλογές για να την… ισοπεδώσει; Πότε άλλοτε θα βρει τέτοια ευκαιρία;