ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ: «ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ»

paulos-glyfadas4__article

Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: «Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες«.

Υπάρχουν πολιτικοί παλιοί που χρωστάνε λεφτά στο κράτος. Και μερικοί την έχουν γλιτώσει. Ο λαός ξέρει πόσοι πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή, κι αντί αυτού βάζουν μέσα τα θύματα”. Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και με μεγαλύτερη επιρροή στην Ιερά Σύνοδο ιεράρχης.

Η τοποθέτησή του για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις διώξεις της ηγεσίας και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου από την κυβέρνηση εκφράζει την απόλυτη πλειοψηφία του λαού και του κλήρου. Για την λαθρομετανάστευση και τις ελληνοποιήσεις, αλλά και τον επερχόμενο αντιρατσιστικό νόμο ο ιεράρχης σημειώνει τα εξής: «Λάθος της πολιτείας που το ΄90 άφησε τα σύνορα ανοιχτά. Λάθος και ο νόμος με τον οποίο δίνεται πιο εύκολα η ελληνική ιθαγένεια. Να έρθουν από όλες τις χώρες, αλλά σαν τουρίστες και κατόπιν να επιστρέψουν στις χώρες τους«.

Η συνέντευξη του Μητροπολίτη Γλυφάδας και η αναφορά στις διώξεις κατά των Συναγωνιστών στο 37:35

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mhtropoliths-paulos-gia-tis-paranomes-diwjeis-ebalan-fulakh-ta-thumata-anti#.Uk5jUCS-2m4#ixzz2gjY5azSc