52ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

alvanos-anoixe-pyr-sto-tyrnavo-se-omoethneis-tou-kai-exafanistike-1-315x236
Σίγουρα δεν πρόκειται να ακούσετε τίποτα για το έγκλημα που θα σας μιλήσουμε παρακάτω, γιατί αυτές δεν είναι ειδήσεις που πρέπει να μαθαίνει ο ελληνικός λαός, καθότι προάγουν τον… ρατσισμό.
Στην περιοχή της Άμφισσας, λοιπόν, συνελήφθη ένας 52χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, διότι ασέλγησε σε 13χρονο (!!!) κοριτσάκι και μάλιστα με την χρήση σωματικής βίας.
Πιο συγκεκριμένα, το παιδάκι έπαιζε μαζί με άλλα συνομήλικά του παιδιά κοντά στο σπίτι του 52χρονου Αλβανού. Ο δράστης, ο οποίος γνώριζε το μικρό κορίτσι, του ζήτησε να πάει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς να του πάρει τσιγάρα. Η 13χρονη, αφού αγόρασε τα τσιγάρα, πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να του τα δώσει, συνοδευόμενη από άλλα παιδιά. Τότε ο 52χρονος έβαλε στο σπίτι του μόνο το κοριτσάκι και με το πρόσχημα ότι ήθελε να περιποιηθεί μικρό τραύμα που είχε πάθε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασέλγησε εις βάρος με τη χρήση σωματική βίας.
Η 13χρονη αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του 52χρονου, να πάει στο σπίτι της και να ενημερώσει τη μητέρα της, η οποία κατέφυγε στην Αστυνομία.
Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
(ΥΓ): Με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο που φέρνει εσπευσμένα η κατοχική κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, θα απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου η αναφορά της εθνικότητας των δραστών εγκληματικών ενεργειών!