ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ

S1130133
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Τα πρώτα σημεία πανικού και ανούσιας διαλεκτικής έχουν αρχίσει να διαφαίνονται στο δημοσιογραφικό λόμπι, καθώς οι διαδικασίες του διωγμού που εξαπέλυσε η ξενόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος,  προχωρούν και αρχίζει να διαφαίνεται σύμφωνα με δηλώσεις ποινικολόγων, ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο ευοίωνα για όλους αυτούς που έστησαν την σκευωρία.
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του Star Channel κυρία Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μην έχοντας κάποιο άλλο επιχείρημα να προτάξει προκειμένου να στηρίζει την ήδη κλυδωνισμένη σκευωρία, ξέθαψε ένα καταστατικό της Χρυσής Αυγής στο οποίο αναφέρεται η απόλυτη εξουσία και το προνόμιο της λήψης αποφάσεων του Αρχηγού καθώς και αναφορές σχετικά με τον εθνικοσοσιαλισμό. Επίσης με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε για μια ακόμη φορά μέσω της κυρίας Μακρή, η οποία το ανέφερε με σκοπό να ισχυροποιήσει το επιχείρημα της, ότι βάσει αυτού του καταστατικού ο αντιεισαγγελέας κύριος Βουρλιώτης συνέταξε το πόρισμά του.
Απλά και μόνο για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Το επίσημο καταστατικό της Χρυσής Αυγής σαν πολιτικός και ιδεολογικός χώρος, είναι κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο από το 2012 και δεν αναφέρει τίποτα απολύτως για την απόλυτη εξουσία του Ηγέτη, ή για χαιρετισμούς, ή για εθνικοσοσιαλισμό. Τώρα αν η κυρία Μακρή επιμένει να προβάλει ως επιχείρημα φαντάσματα του παρελθόντος, την πληροφορούμε ότι η μέθοδος της είναι απόλυτα χρεοκοπημένη, καθώς και η όλη διαδικασία του πορίσματος που στηρίχθηκε σ’ ένα χαρτί του 1987.
Επίσης εάν δούμε το όλο θέμα ιστορικά πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι και κάποτε το καταστατικό του ΚΚΕ πρίν εισέλθει στο κοινοβούλιο, μιλούσε για ένοπλο αγώνα και για αντάρτικο πόλεων που θα οδηγούσε στην δικτατορία του προλεταριάτου.
Αλλά και εν τέλει, εάν το 1987 οι ιδρυτές της Χρυσής Αυγής πρέσβευαν εθνικοσοσιαλιστικές αντιλήψεις ήταν απόλυτο δικαίωμά τους, απόλυτα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα.
Για αυτό αγαπητή και συμπαθέστατη κυρία Μακρή πού όταν εμφανίζεστε στα τηλεοπτικά πάνελ, αυτοστιγμεί ανεβάζετε τις πωλήσεις των κατά τόπους ζαχαροπλαστείων γιατί οι πάντες σπεύδουν να προμηθευτούν γλυκά, λόγω της ξινίλας που προκαλείτε, στο μέλλον να χρησιμοποιείτε πιο ισχυρά επιχειρήματα.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σας λαμβάνουν σοβαρά υπ όψιν τους, οι τηλεθεατές.
Τώρα όσον αφορά τις κατηγορίες εις βάρος του Κινήματος μας που βάσει τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κάποιων μελών προκύπτει ότι εμπλεκόμαστε με προστασία νυκτερινών καταστημάτων, το μόνο που θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε είναι η φαιδρότητα του όλου εγχειρήματος.
Από που έως που, η συζήτηση μεταξύ δυο ανέργων νεαρών που τυγχάνει να είναι Χρυσαυγίτες και που στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν εισόδημα στρέφονται σε απαράδεκτες μεθόδους, σχετίζεται με την φιλοσοφία και την πρακτική του Εθνικιστικού Κινήματος;
Αλήθεια τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα ελέγχουν τους οπαδούς και τα μέλη τους, όσον αφορά πως ο καθένας από αυτούς κερδίζει τα προς το ζείν και αν οι μέθοδοι τους είναι νόμιμοι, ή παράνομοι; Δεν νομίζουμε.
Εδώ ο φίλος στο fb των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη και Δούρου κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάρο εκτέλεσε άνθρωπο με τέσσερις σφαίρες; Συνδέθηκε ποτέ το έγκλημα αυτό με την ηγεσία, ή τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ;
Τέλος το να προβάλλονται οι δηλώσεις και οι κατηγορίες εις βάρος μας, του ανεπάγγελτου επαγγελματία συνδικαλιστή μισθοδοτούμενου από το ΚΚΕ και αρχιπαλληκαρά κυρίου Πουλικόγιαννη, ως κριτήριο που ισχυροποιεί το εισαγγελικό πόρισμα, είναι τουλάχιστον γελοίο.
Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος βάσει πλούσιου φωτογραφικού υλικού που επιδεικνύει την δράση και την «δημοκρατική διαλεκτική» του , είναι ένας από τους βασικούς κεφαλοσπάστες του ΠΑΜΕ, έτυχε πρόσφατα σε μια αφισοκόλληση να γευτεί από κάποιους, τους οποίους αυτός ονομάζει Χρυσαυγίτες αλλά δεν έχει αποδειχθεί, την συμπεριφορά που ο ίδιος πολλάκις έχει επιδείξει, εις βάρος των ιδεολογικών του αντιπάλων. Απλά εδώ εφαρμόστηκε η Ευαγγελική ρήση «έστιν δίκης οφθαλμός ως τα πανθ’ ορά». Φυσικά ευθέως και σθεναρά καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του που προκάλεσε τον τραυματισμό του, καθώς και κάθε άλλη πράξη και έκφραση βίας. αλλά θεωρούμε τουλάχιστον φαιδρό οι δηλώσεις ενός ανθρώπου που αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη των Ερυθρών Ταγμάτων Εφόδου να προβάλλεται ως τεκμήριο ισχυροποίησης του εισαγγελικού πορίσματος.
Τελειώνοντας θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά την προχειρότητα με την οποία στήθηκε η κρατική σκευωρία εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος και που αποδεικνύεται επιπλέον, από τα πλήρη στοιχεία του ανώνυμου και υπό προστασία μάρτυρος, που βρίσκονται στην δικογραφία που παραδόθηκε σε 50 τουλάχιστον δικηγόρους. Ανικανότης και επιπολαιότης, εκτός φυσικά και αν αυτό έγινε εξ επι τούτου και με σκοπιμότητα να βρεθεί ο μάρτυρας χτυπημένος, ή κάτι που απευχόμαστε, πολύ χειρότερο και η ευθύνη να αποδοθεί εκ νέου στην Χρυσή Αυγή, γιατί κάποιος τυχαίος αυτόπτης μάρτυς είδε ότι οι δράστες φορούσαν μαύρα μπλουζάκια. Λες και αυτοί που προτίθενται να εγκλιματίσουν διαπράττουν την παράνομη πράξη, αφήνοντας το επισκεπτήριο τους.
Συναγωνιστές, η αρχή του πανικού των κυβερνητικών θεραπόντων που εργάζονται στα ΜΜΕ σηματοδοτεί την αρχή της αμφισβήτησης από αυτούς τους ιδίους του κατά πόσο μπορεί να σταθεί η σκευωρία που έστησαν εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Μια σκευωρία που στηρίχθηκε στο ψεύδος, στην χυδαία λασπολογία και την συκοφάντηση.
Δείξτε σθένος και αποφασιστικότητα.
Γιατί όπως εξελίσσονται τα γεγονότα και οι καταστάσεις οι φυλακισμένοι Αγωνιστές, πολύ σύντομα θα είναι ξανά μαζί μας.