ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ: ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

samaras merkel
Αφού συνάντησε τα στελέχη του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ και αποθεώθηκε για τις απηνείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, ο φον Αντωνάκης… προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα, κατά την συνάντησή του με την διευθύντρια του… ευαγούς ιδρύματος των διεθνών τοκογλύφων (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, στην Ουάσινγκτον, από την οποία έλαβε νέες εντολές για την περαιτέρω αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Η συνάντησή τους κράτησε 45 λεπτά και εξερχόμενος ο φον είπε στους δημοσιογράφους ότι «έγινε συζήτηση που πήγε καλά». Στην ανακοίνωσή της έπειτα από τη συνάντηση, η (πολύ αυστηρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε…) επικεφαλής του Ταμείου, δήλωσε τα εξής:
«Επαίνεσα τον πρωθυπουργό για τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, και τόνισα τη σημασία της επίτευξης προόδου στις θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή ενός ισχυρού προϋπολογισμού του 2014 για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος. Τον διαβεβαίωσα ότι το ΔΝΤ παραμένει προσηλωμένο στη βοήθεια προς την Ελλάδα σε αυτή την προσπάθεια».
Τουτέστιν, καλή η προσπάθειά σας (με την καταστολή κατά της Χρυσής Αυγής), αλλά μη… χαλαρώνετε, τώρα βάλτε νέους φόρους ύψους 14 δισεκατομμυρίων για να βγει ο νέος προϋπολογισμός του 2014, τους οποίους θα κληθούν να καταβάλλουν τα συνήθη υποζύγια, μισθωτοί και συνταξιούχοι, με νέες περικοπές! Μπράβο Αντωνάκη, καλά τα κατάφερες πάλι! Θα στενάξει ο κοσμάκης και το 2014, για να πληρώνει κερατιάτικα στους διεθνείς τοκογλύφους!