ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑ – ΔΕΝΔΙΑ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!

dendias_syiangwgi4

Άναδημοσίευση από το dexiextrem

«Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό…

Την πάτησε ο Πρωθυπουργός με το θέμα της Χρυσής Αυγής… Μπορεί η γκάφα να ανήκει στους Δένδια-Αθανασίου κατά κύριο λόγο αλλά οι εξελίξεις φαίνεται πως γυρνάνε μπούμερανγκ στην κυβέρνηση… Aπό την αρχή αυτό το θέμα έκαιγε. Χωρίς στοιχεία δε μπορείς να κλείσεις κανέναν φυλακή και ο κ.Δένδιας δυστυχώς δε θα κάνει το κομμάτι του. Αντιθέτως, έκανε γκάφα ολκής. Γκάφα που θα πρέπει κανονικά να του επιφέρει κυρώσεις αφού το επικοινωνιακό πλήγμα της κυβέρνησης είναι τεράστιο.Δεν έγιναν Άγιοι οι Χρυσαυγίτες εν μία νυκτί. Το να τους σέρνεις όμως χωρίς στοιχεία στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ (ημέρα Σάββατο για να μην μπορούν να βγουν μέχρι Δευτέρα και να κάνουν τα ΜΜΕ επίσης το κομμάτι τους), δυστυχώς γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της παράταξης του Νίκου Μιχαλολιάκου.Και τώρα ποιος θα απολογηθεί για το φιάσκο; Ποιος θα καλύψει το επικοινωνιακό φάουλ που χρεώθηκε στην κυβέρνηση; Σόρρυ φίλοι μου στην Συγγρού αλλά όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Εδώ και καιρό δεν ακούτε τον κόσμο. Ο Σαμαράς δείχνει να έχει πορεία. Οι άνθρωποι γύρω του όμως είναι χειρότεροι και από αυτούς που περιέβαλαν τον Καραμανλή…»

Είναι το πρώτο blog που υποστηρίζει την «ελαφροδεξιά», που τα βάζει ανοιχτά με το «άγιο δίδυμο» Δένδια – Αθανασίου» και στο βάθος Σαμαρά!
Από αύριο όμως, και όσο η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ των αδίκως και πολιτικώς διωκόμενων Χρυσαυγιτών Βουλευτών θα αποτυπώνεται στα χαρτιά των δημοσκοπήσεων, η αποτυχία της πολιτικής του Σαμαρά και τα επικοινωνιακά λάθη της κυβέρνησής του, σε συνδιασμό με την αποτυχημένη πολιτική του σε όλα τα επίπεδα, θα γίνονται θηλιά στον πολιτικό λαιμό του!
Περαστικά του και ας πρόσεχε!
Στην πολιτική όπως στρώνεις κοιμάσαι!