ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΟΤΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α. «ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟ»!

Georgios_Samaras_2_745796
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην χθεσινή ομιλία του στους εβραίους ξεχάστηκε ίσως ότι η ομιλία του στο AJC ήταν ανοικτή και υπήρχαν κάμερες και είπε ότι τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής «WILL BE PERSECUTED», δηλαδή «θα υποστούν διωγμό». Μετά από λίγο κατάλαβε το λάθος του και είπε «WILL BE PROSECUTED», δηλαδή «θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. Το είδα στη Δημόσια Τηλεόραση το μεσημέρι…
Ένας από τους 500.000

YΓ1. Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι λάθος μας! Είναι επίτηδες! Αυτός τουλάχιστον βάζει, που και που, κανένα γκολ! Ο άλλος, σε ότι έχει πει έως τώρα, έχει πέσει έξω! Έχετε καμία αντίρρηση;;; Για θυμηθείτε τα πρόσφατα:

Πλεόνασμα, Ανάπτυξη αλλά κυρίως τα παλαιότερά του:

Παραθέτουμε ορισμένες μόνο από τις «ατάκες» του για να τις θυμηθούμε:

* Να ξαναπάρουμε τη χώρα στα χέρια μας, με ανάκαμψη, κοινωνική συνοχή, μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη (δεν χρειάζονται σχόλια)

* Θα γίνει περικοπή της σπάταλης στο δημόσιο (εννοούσε απολύσεις).

* Θα μειωθεί η ανεργία (σε ένα χρόνο έχει αυξηθεί κατά 5%).

* Δεν θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις (τα λόγια είναι περιττά)

* Θα κοιτάξουμε το ενδεχόμενο αναπλήρωσης εισοδήματος και όσων υπέστησαν μειώσεις αποδοχών (για γέλια η παραπάνω δήλωση)

* Η Ελλάδα μπορεί σε 5-7 χρόνια να είναι πρωταθλητής στην ανάπτυξη (έχουμε άλλα 4 μπροστά μας, -άντε 6- για να το διαπιστώσουμε)!

* Θα θέσουμε αναπτυξιακές προτεραιότητες και θεσμικές παρεμβάσεις απαραίτητες για να ξεκολλήσει η Οικονομία από το τέλμα της γραφειοκρατίας και της θεσμοθετημένης διαφθοράς (τι να πει κανείς….)!

* Δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων, τη στήριξη των κτηνοτρόφων αλλά και την άμεση ανακούφιση των δανειοληπτών (αναρωτιέμαι αν ίσχυσε κάτι από τα παραπάνω, δεν βρίσκω αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις… πουθενά)!

* Υπεραμύνθηκε της στήριξης των ομολογιούχων, που όπως είπε, έχασαν αποταμιεύσεις μιας ζωής με το κούρεμα και μίλησε για αποζημίωσή τους, είτε με φορολογικές διευκολύνσεις μελλοντικών ετών, είτε με επενδυτικά κίνητρα ακόμα, όταν πρόκειται για εταιρείες (αυτό πάλι; Που το βρήκε;)

* Θα υπάρξει χρονοδιάγραμμα μείωσης των φόρων, ξεκινώντας από τη μείωση του φορολογικών συντελεστών των Νομικών προσώπων στο 15%, θα προχωρήσει σε φορολογική αμνήστευση για επιστροφή καταθέσεων, δεν θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες, ενώ θα αντικατασταθεί το χαράτσι με ένα ενιαίο νόμο για ακίνητη περιουσία όπως το ΕΤΑΚ (για γέλια)!