ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ

e02faed2f8968e9a3572523a79b983f9

Είναι ποτέ δυνατόν να πηγαίνει να μιλήσει κάπου ο κατοχικός πρωθυπουργός και υπεύθυνος της δυστυχίας μας φον Αντωνάκης και να… αποθεώνεται; Κι όμως είναι! Όταν ομιλεί στο εβραϊκό λόμπι  των ΗΠΑ (American Jewish Commitee)…

Ιδού τι καυχήθηκε μπροστά στους εντολοδότες του: «Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση. Η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη όσον αφορά τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής παρ’ ότι κι άλλες χώρες έχουν παρόμοια προβλήματα με νεοναζιστικές οργανώσεις».
Αμέσως μετά την αποθέωση που γνώρισε ο φον από τους παγκόσμιους εξουσιαστές, το λόγο πήρε ο αρχισιωνιστής Ντέιβιντ Χάρις, ο οποίος επαίνεσε τον εντολοδόχο του: «οι αποφάσεις που παίρνει ο πρωθυπουργός είναι δύσκολες, ωστόσο ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του κάνουν το καλύτερο δυνατό για την χώρα».
Κι όταν ο Χάρις λέει ότι ο φον Αντωνάκης «κάνει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα», δεν εννοεί βεβαίως την Ελλάδα, αλλά το τρομοκράτος του Ισραήλ!
Τέλος, οι ηγέτες του εβραϊκού λόμπι έκαναν δύο δώρα στον άνθρωπό τους: την αμερικανική κωμική σειρά Seinfield στην οποία πρωταγωνιστεί μία παρέα εβραίων και η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Εβραίους της Αμερικής κι έναν αναμνηστικό πάπυρο που βεβαιώνει ότι η Επιτροπή τον θεωρεί καλό της «φίλο» (έτσι το λένε τώρα…). Καταξοδεύτηκαν!