Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

SAMARAS THESS

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση», αυτά διεμήνυσε ο πρωθυπουργός της ξενόδουλης μνημονιακής κυβέρνησης κύριος Αντώνης Σαμαράς κατά την υποβολή της αναφοράς του, στο American Jewish Commitee. Επίσης διευκρίνισε στο ακροατήριο που τον καταχειροκροτούσε για την σκευωρία που διοργάνωσε εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, ότι «είναι η δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση».

Μέγα ψεύδος διότι είναι κοινά παραδεκτό από αναλυτές και συνταγματολόγους ότι η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες παγκοσμίως που η δικαιοσύνη δεν δρα κατ’ ουδένα τρόπο ανεξάρτητη, αφού αρχής εξ αρχής διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία και ελέγχεται απόλυτα από αυτήν.

Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση του διωγμού κατά της  Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε το Σάββατο τα ξημερώματα με τις συλλήψεις του Αρχηγού, βουλευτών του Συνδέσμου και Συναγωνιστών, η δικαιοσύνη έδρασε κατά παραγγελία της κυβέρνησης μέσω του υπουργού ΠΡΟ ΠΟ κυρίου Νικολάου Δένδια, ο οποίος ανέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την σύνταξη πορίσματος όσον αφορά τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, βάσει των «αδιάσειστων» στοιχείων  ενός αστυνομικού εγγράφου και αποκομμάτων εφημερίδων (!!!!)

Θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι μόνο στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής θα μπορούσαν να διωχθούν ποινικά ο ηγέτης και οι βουλευτές ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος με κύριο στοιχείο αποκόμματα εφημερίδων.

Α! για να μην το ξεχάσουμε υπάρχουν και οι ανώνυμες μαρτυρίες των δυο τέως μελών της Χρυσής Αυγής, του Πινόκιο και του Ψευτοθόδωρου, πλήρεις φαντασιοπληξίας και μυθοπλασίας. Μαρτυρίες όσον αφορά την δομή, την διάρθρωση, την ιεραρχία, την στρατολόγηση, την εκπαίδευση, την δράση και την λήψη αποφάσεων, οι οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν την βάση σεναρίου για την ταινία «Ο Άρχοντας των δακτυλιδιών Νο 4».

Μαρτυρίες που πολλοί έγκριτοι ποινικολόγοι χαρακτηρίζουν ως «φτωχό» και διάτρητο στοιχείο κατηγορίας.

Το άλλο μέγα ψεύδος που διατυμπανίζεται και προβάλλεται μέσω των έμμισθων ΜΜΕ, από διάφορα στελέχη της κυβέρνησης, είναι ότι ο διωγμός ενάντια στην Χρυσή Αυγή, δεν είναι διωγμός όσον αφορά την πίστη σε ιδέες και αξίες, αλλά όσον αφορά εγκληματικές πράξεις συγκεκριμένων ατόμων.

Κατόπιν αυτού το Εθνικιστικό Κίνημα σαν πολιτικός και ιδεολογικός χώρος θα συνεχίσει να υπάρχει. Και αυτά τα άθλια ψεύδη ξεστομίζονται την ίδια στιγμή που ο κύριος Σαμαράς ενώπιον του Εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, δηλώνει αποφασισμένος να ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή και οι εντόπιες φυλλάδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί καθημερινά πανηγυρίζουν την «νίκη» της «δημοκρατίας» εναντίον του «φασισμού», ή ότι η «δημοκρατία» στην Ελλάδα δεν ανέχεται τους «νεοναζιστές». Και φυσικά πουθενά και καμία αναφορά δεν γίνεται για «δικαιοσύνη ενάντια στο έγκλημα», όπως  αυτό θα ήταν το δέον να προβάλλεται, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντωνάκη η δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα θα επιληφθεί, όχι η πολιτική.

Να λοιπόν πως η Χούντα του μνημονίου, οι θεράποντες των διεθνών τοκογλύφων, εκμεταλλευόμενη μια μεμονωμένη εγκληματική πράξη, αποφάσισε μέσω μιας οργανωμένης συνωμοσίας και σκευωρίας που οδήγησε σε ένα ποινικό έκτρωμα, την εξόντωση, την απομυθοποίηση και την περιθωριοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος για λόγους καθαρά πολιτικούς. Για λόγους που ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με τις στημένες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση.

Τι εξυπηρετείται και τι επιδιώκεται μ’ αυτό, το έχουμε πολλές φορές αναφέρει, αλλά θα το επαναλάβουμε επιγραμματικά.

Πρώτον η φίμωση του Εθνικιστικού λόγου, ενός πολιτικού λόγου που στιγμή δεν έπαψε να κατακεραυνώνει και να καταγγέλλει τους οικονομικούς απατεώνες του κοινοβουλίου και των τελευταίων κυβερνήσεων, τους εμπλεκόμενους σε λίστες και σκάνδαλα, τους καταχραστές, τους ριψάσπιδες και τους δοσίλογους.

Δεύτερον η αναχαίτιση της καταιγιστικής ανόδου της Χρυσής Αυγής και της επερχόμενης μεγαλειώδους νίκης της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Τρίτον η ψηφοθηρία μέσω της απαξίωσης του Κινήματος, εις την Λαϊκή συνείδηση.

Τέταρτον και σπουδαιότερο η απόδειξη στα διεθνή αφεντικά ότι οι εντολές τους εκτελούνται κατά γράμμα, και η εξασφάλιση ως επιβράβευση της Ευρωπαϊκής προεδρίας.

Συναγωνιστές. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται το Εθνικιστικό Κίνημα, με τον Αρχηγό, και τους βουλευτές μας να αναμένουν μια δίκη παρωδία, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις του καθενός μας είναι βαρύτατες.

Ας μην ξεχνάμε ότι τώρα, σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες που θα ακολουθήσουν θα κριθούμε όλοι από τις πράξεις μας. Ας χαλυβδώσουμε την καρδιά μας, ας σφίξουμε τα δόντια και ας συνεχίσουμε τον Αγώνα μας ενωμένοι. Αυτό που τώρα προέχει πάνω από όλα, είναι να λάμψει η αλήθεια και να επιστρέψουν κοντά μας ελεύθεροι, οι φυλακισμένοι Αγωνιστές.

Ψηλά το ηθικό και τις Σημαίες και ας θυμηθούμε τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη πριν την μάχη των Δερβενακίων. «Ταχιά πάλι εμείς θα ’μαστε νικητές».