ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

mail

Σαν το ατσάλι δυνατοί και από αυτή την δοκιμασία θα βγούμε δυνατότεροι. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη, Εμμανουήλ Αποστολάκης

Το σάπιο σύστημα της «δημοκρατίας ’74» έκανε το μοιραίο λάθος κι έπιασε το Μιχαλολιάκο. Άνοιξε το λάκκο. Το λάκκο του…

Γεωργία

Έλεος με όλα τα λαμόγια, αυτές οι βολεμένες αδερφές των καναλιών και των κομμάτων που κατάστρεψαν την Ελλάδα κοιτάνε να μας «σώσουν» από την Χρυσή Αυγή, ή κοιτάνε να σώσουν την καρέκλα τους και τον ξεχαρβαλωμένο… κ..ο τους από την Χρυσή Αυγή; Και όσο για κάποιους ηλίθιους που λένε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής αγράμματους, ας ζήσουν και εκείνοι όπως ο περισσότερος ελληνικός λαός. Κοντεύουν να μας εξαθλιώσουν τελείως κι ύστερα θα μάθουμε την ευγένειά  τους και το λεκτικό τους επίπεδο. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ούτε μουσουλμάνους ούτε τζαμί μέσα στην Αθήνα. Το ότι το Κοράνι λέει σφάξτε τους αλλόθρησκους δεν παίζει κανένα ρόλο…

Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Σωτήρης

Την καλημέρα μου σε όλους στην Χρυσή Αυγή. Έχω να δηλώσω κάτι σαν Έλληνας πολίτης: ζω στην Γερμανία εδώ και πολλά χρόνια, αλλά βλέπω και παρακολουθώ τα πάντα, όχι από την ψεύτικη τηλεόραση που εκεί λένε ότι τους πούνε και όχι την αλήθεια. Είναι όλοι τους για γέλια, ειδικά για αυτό που διάβασα σήμερα ότι ο εισαγγελέας έκρινε τα μαύρα μπλουζάκια ως πειστήρια. Θα ήθελα να είχα και εγώ ένα τέτοιο μπλουζάκι, να το φοράω μέρα- νύχτα, να το βλέπουν εδώ οι Γερμανοί και όλοι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν την χώρα μας, Είμαι χρυσαυγίτης και είναι τιμή μου μεγάλη.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δημήτριος Καλόσης

Είμαι μια απλή Ελληνίδα νοικοκυρά και θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους –ελέω διεθνών τοκογλύφων- κυβερνήτες μας: αυτό το ανοσιούργημα που έγινε το Σαββάτο θα είναι Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Ζήτω ο Αρχηγός μας!

Μαρία

Πανηγυρίζουν όλοι! Πολιτικάντηδες δεξιοί κι αριστεροί, νταβατζήδες και παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ξένοι λυσσασμένοι ανθέλληνες. Νομίζουν ότι τελείωσε ο εφιάλτης τους. Δεν τελείωσε, τώρα αρχίζει!

Γιώργος από Λάρισα

 

Ο εθνικισμός δεν φυλακίζεται! Κατάλαβέ το Αντώνη Σαμαρά και να ξέρεις ότι αυτά  που έπαθες το 1993 από τον κοσμάκη που ξεγέλασες, δε θα είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που θα πάθεις από δω κι εμπρός…

Λευτεριά στους φυλακισμένους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής!

Φώτης

Είμαι ένας μη προνομιούχος Έλληνας από τους πολλούς που υπάρχουν – ειδικά τα τελευταία χρόνια. Δεν ήμουνα ποτέ αυτό που λέμε εθνικιστής. Ψήφιζα αριστερά κόμματα, πιστεύοντας ότι αυτά με αντιπροσωπεύουν. Την τελευταία φορά ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Κλονίστηκα ειλικρινά βλέποντας τον αρχηγό και τους βουλευτές ενός κόμματος που ψήφισε ο ελληνικός λαός με χειροπέδες και χώνεψα ότι ο μόνος δρόμος για μας τους Έλληνες που υποφέρουμε είναι η Χρυσή Αυγή. Από δω και πέρα λοιπόν, μόνο Χρυσή Αυγή και τίποτα άλλο!

Μιχάλης