ΔΕΝΔΙΑΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ – ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ INDYMEDIA…

9b0ea1aa8d0d4269e64ae4294c69594d

Επεκτείνει και στο ίντερνετ τον κατάλογο με τα υποψήφια θύματα των –κατά σιωνιστική παραγγελία- διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, ο κόντε-Δένδιας. Να και η προαναγγελία:

«Να υπάρξει ειδική μέριμνα για την καταπολέμηση της δράσης νεοναζιστικών ομάδων στο Διαδίκτυο, οι οποίες προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις, ζήτησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας από την αρμόδια υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Την εντολή έδωσε ο υπουργός στη διάρκεια ευρείας υπηρεσιακής σύσκεψης που συγκάλεσε στο υπουργείο, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημόσιας τάξης στο κέντρο της Αθήνας.
«Μόνο τα εντεταλμένα όργανα του κράτους είναι αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας. Οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης των αρμοδιοτήτων τους από οιονδήποτε δεν μπορεί να γίνει ανεκτή», επανέλαβε ο κ. Δένδιας»
.

Φυσικά, ο ρέκτης υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ δεν είπε κουβέντα για το Indymedia, το οποίο εκπέμπει ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέσα από Ε.Μ. Πολυτεχνείο, και προς το οποίο αποστέλλονται όλες οι προκηρύξεις των τρομοκρατών, ενώ με καθημερινά δημοσιεύματά του προτρέπει σε σωρεία κακουργημάτων. Προφανώς, ο κόντες δε θέλει να χάσει έναν πολύτιμο σύμμαχο στον… αντιφασιστικό αγώνα!