ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ

1976876-480x360

Απόψε είναι μια μεγάλη νύκτα που το μένος, η αγανάκτηση και η συναισθηματική φόρτιση έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Απόψε η σκέψη όλων των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκεται στον Ηγέτη και στους συλληφθέντες Συναγωνιστές μας και η κοινή ευχή είναι να έχουν σθένος και υπομονή στον Γολγοθά που ξεκίνησε γι αυτούς.

Η σκευωρία που εδώ και αρκετές ημέρες η αστική δημοκρατία μεθοδικά και σχολαστικά εξύφανε, όπως η αράχνη τον ιστό της από το πρωί του Σαββάτου άρχισε να υλοποιείται και να εξελίσσεται.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, μέσω μίας συστηματικής συκοφαντικής εκστρατείας και λασπολογίας εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος από τα έμμισθα ΜΜΕ, καθώς  και μέσω της προβολής μίας μεμονωμένης εγκληματικής πράξης ως συλλογικής ευθύνης ενός ιδεολογικού χώρου, ξεκίνησε το πογκρόμ εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Λόγω του ότι ζούμε σε μια υποτιθέμενη δημοκρατική Χώρα, που το Σύνταγμα σέβεται τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω των πολιτών, σεκαμία περίπτωση δεν έπρεπε να φανεί ότι ο διωγμός που επρόκειτο να επακολουθήσει αφορούσε ιδεολογικούς λόγους, ή ότι στην ουσία ήταν μια ανοικτή και τελική αντιπαράθεση αξιών. Έτσι λοιπόν άρχισε ταχύτατα να στήνεται το προφίλ της εγκληματικής οργάνωσης. Δεκάδες μεμονωμένα γεγονότα για δήθεν επιθέσεις, όπως πάντα χωρίς αποδείξεις και μάρτυρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αιφνίδιες ανώνυμες μαρτυρίες τέως μελών του Κινήματος που με κύριο γνώμονα το ψεύδος και την λασπολογία, περιέγραφαν και έστηναν ένα σκηνικό οργανωμένης συμμορίας και από εκεί και μετά η καθημερινή και επί εικοσιτετραώρου βάσεως προβολή από τα ΜΜΕ μιας ακατάσχετης και άνευ προηγουμένου κινδυνολογίας και αναγκαιότητας σωτηρίας των θεσμών του «δημοκρατικού» πολιτεύματος, καθώς και διασποράς μίσους και διχόνοιας, προετοίμαζαν την κοινή γνώμη γι αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

Έτσι λοιπόν τα ΜΜΕ επιτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία τον σκοπό και τον ρόλο τους στην προσπάθεια απογυμνώσης της ηγεσίας του Εθνικιστικού Κινήματος, από κάθε σύστημα ιδεών και αξιών. Έπρεπε πάσει θυσία να φανεί σε όλους ότι η δικαιοσύνη δεν είχε να κάνει με πολιτικούς κρατούμενους, αλλά με ποινικούς.

Εκτός αυτού το άμεσο «ξήλωμα» της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ μόνο τυχαίο δεν ήταν στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Έπρεπε αυτοί που έστησαν την πλεκτάνη να διασφαλίσουν παντοιοτρόπως, ότι οι δυο υπηρεσίας που θα συμμετείχαν στον διωγμό θα τους υπηρετούσαν πιστά και αδίστακτα.

Και αφού όλα προετοιμάστηκαν στην εντέλεια, η νομική πλευρά του θέματος με κάθε λεπτομέρεια, οι ψευδομάρτυρες είχαν εκπαιδευτεί, το ασύστολο ψεύδος και η λασπολογία των τελευταίων ημερών από τα ΜΜΕ είχαν σκεπάσει σαν αιθάλη μετά από σφοδρή πυρκαγιά τα πάντα, η επιχείρηση ξεκίνησε.

Με όλη την θεαματική «μεγαλοπρέπεια» και το «δέος» ο ΕλληνικόςΛαός, είδε αρχηγό και βουλευτές ενός νομίμως εκλεγέντος πολιτικούκόμματος να σύρονται και να διασύρονται εν μέσω κουκουλοφόρων ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ως κοινοί εγκληματίες, με χειροπέδες κατά την μεταγωγή τους από την ΓΑΔΑ πρός το κτίριο της σχολής Ευελπίδων.

Και φυσικά όλα τα κανάλια της διαπλοκής και του ψεύδους, με όλους τους άθλιους μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης να παιανίζουν θριαμβευτικούς διθυράμβους.

Ελα όμως που εδώ πολλές φορές, παρόλο που συνεχώς επαναλάμβαναν ότι εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν στράφηκε το πολιτικό κατεστημένο γιατί στην ουσία δεν πρόκειται για δίωξη ιδεών, αλλά η Ελληνική δικαιοσύνη γιατί πρόκειται για δίωξη πράξεων, αναφέρθηκαν με ιδεολογικούς και πολιτικούς χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς όπως η «νίκη της δημοκρατίας εναντίον του φασισμού», ή «η δημοκρατία δεν ανέχεται ναζιστές». Πουθενά δεν ακούστηκε τόσο από του εντόπιουςδημοσιογραφίσκους και αναλυτές, όσο και από τους ξένους, η «νίκη της δικαιοσύνης, ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα», δηλαδή όπως παρουσίασαν αρχικά τον διωγμό, καθαρά σαν ποινικό.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ένα τραγικό συμβάν που αποτέλεσε προϊον απόλυτης εκμετάλλευσης από την αστική δημοκρατία ήταν η αφορμή που τόσο καιρό ζητούσε, για την εξέλιξη της σκευωρίας που κατέληξε σε ιδεολογικό διωγμό και καταδίωξη Ελλήνων Πατριωτών. Μια νέα εποχή Μακαρθισμού ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου στην Χώρα μας.

Αλλά εδώ θα μιλήσουμε πλέον ανοικτά και θα δηλώσουμε στο Πανελλήνιο.

Ναί! Ο Ηγέτης και οι συλληφθέντες βουλευτές και Συναγωνιστές μας είναι ένοχοι. Με κάθε ευθύνη και ειλικρίνεια δηλώνουμε ότι είναι ένοχοι!

Οχι όμως των κατηγοριών που τους προσάπτει η καθοδηγούμενη από την αστική δημοκρατία, δικαιοσύνη, δηλαδή για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, για δολοφονίες, για σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος, για ξέπλυμα χρήματος και για εκβιασμούς.

Είναι ένοχοι απέναντι στο άθλιο πολιτικό καθεστώς που εδώ καιτέσσερις δεκαετίες λυμαίνεται την Ελλάδα και εν τέλει την οδήγησε στο οικονομικό βάραθρο, με τις δανειακές συμβάσεις και την παραχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας  και τον Ελληνικό Λαό να επιβιώνει σ’ ενα καθεστώς καθημερινής αθλιότητας, διότι βροντοφώναξαν την αλήθεια και κατήγγειλλαν κάθε προσπάθεια συγκάλυψης, όπως και τους απατεώνες και καταχραστές πολιτικούς που διασπάθησαν το δημόσιο χρήμα, που ενεπλάκησαν σε διαπλεκόμενες υποθέσεις με μίζες και προμήθειες, που πλούτισαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Είναι ένοχοι απέναντι στο άθλιο πολιτικό καθεστώς, επειδή απαίτησαν να αποδοθούν άμεσες ποινικές ευθύνες σε πρόσωπα που θεωρούνταν ανέγγιχτες «Ιερές αγελάδες» όπως ο Γεώργιος Τζέφρυ Παπανδρέου, καθώς και ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Είναι ένοχοι απέναντι στο «συνταγματικό» ανθελληνικό τόξο γιατί δεν έπαψαν να καταγγέλλουν σθεναρά και εξω από τα δόντια την δοσίλογη τακτική και πολιτική των κομμάτων της αριστεράς πάνω σε Εθνικά ζητήματα,καθώς και την αδιαφορία και την ανικανότητα της κυβέρνησης να απαντήσει δυναμικά δια της διπλωματικής οδού πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που αφορούσαν ξένη προπαγάνδα που απειλεί την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας.

Είναι ένοχοι γιατί ευθαρσώς στράφηκαν εναντίον του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου που λειτουργούσε κάτω από τα απλανή και αδιάφορα όμματα της Πολιτείας, εις βάρος του Ελληνικού εμπορικού κόσμου.

Είναι ένοχοι γιατί όρθωσαν το ανάστημα τους, εναντίον της αλλοδαπής εγκληματικής μάστιγας που συσσωρεύθηκε στις πόλεις και στα χωριά μας καταλαμβάνοντας τους δρόμους και τις πλατείες μας, προβαίνοντας λόγω της χαλαρής και μαλθακής αντιμετώπισης τους από το καθεστώς της κατά περίπτωση δημοκρατίας, σε δολοφονίες, κλοπές, βιασμούς και βασανισμούς Ελλήνων πολιτών.

Είναι ένοχοι γιατί προσπάθησαν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους αναξιοπαθούντες Συμπατριώτες μας, με διανομές τροφίμων, με τράπεζα αίματος, με στήριξη και συνοδεία ηλικιωμένων και γενικότερα μ’ ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό κοινωνικό έργο, έναντι των κούφιων αφορισμών και θεωρητικών ευφυολογημάτωνστερούμενων προσφοράς, εκ μέρους των υπολοίπων κομμάτων του κοινοβουλίου.

Τέλος είναι ένοχοι γιατί στράφηκαν ενάντια σε ανθέλληνες, ριψάσπιδες και δοσίλογους παραχαράκτες της Ιστορίας που υπηρετούσαν και υπηρετούν ξένα συμφέροντα και σχέδια. Είναι ένοχοι γιατί προσπάθησαν να ξαναδώσουν στον Ελληνικό Λαό την χαμένη αξιοπρέπεια και σεβασμό, να αναγεννήσουν την εν υπνώσει τελούσα μέσα στις καρδιές Ιστορική συνείδηση, να αφυπνίσουν το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα.

Για όλα τα παραπάνω ναι είναι ένοχοι.

Η σκέψη σύσσωμου του Εθνικιστικού Κινήματος αυτή την στιγμή βρίσκεται στους φυλακισμένους Αγωνιστές μας και η ευχή και η ελπίδα μας είναι η σκευωρία και η πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον τους γρήγορα να καταρρεύσει και να βρεθούν ξανά κοντά μας, οδηγοί και συμπολεμιστές στην Σύγχρονη Σπαρτιατική Φάλαγγα.