ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ – ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

αρχείο λήψης

Την ίδια ώρα που το μνημονιακό ψευδοκράτος του φον Αντωνάκη Σαμαρά επιβάλλει τον «νόμο και την τάξη» κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι περίπου 5-6 σταλινοτσολιάδες που μαζεύονται κατά περίπτωση, κάνουν ότι θέλουν –στην κυριολεξία!- χωρίς φυσικά να έχουν καμία επίπτωση από το ψευδοκράτος των Σαμαράδων και των Βορίδηδων.

Έτσι, «αντιφασίστες διακόπτουν τη συναυλία του Σ. Μάλαμα στη Νέα Σμύρνη», όπως θριαμβολογεί η επίσημη διαδικτυακή χαβούζα των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (που είναι στο… συνταγματικό τόξο των Σαμαρο-βενιζέλων. Αλλά, ας αφήσουμε τους ίδιους τους… τοξοβόλους να περιγράψουν τον τραμπουκισμό των συντρόφων τους:

«Χιλιάδες Αντιφασίστες ακτιβιστές», όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ΕΛΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ!!!! από τη Νέα Σμύρνη ζήτησαν να πάρουν το λόγο στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης καθυστερούσαν να απαντήσουν στους ακτιβιστές εάν θα τους έδιναν τον λόγο και για αυτό με το που έκλεισαν τα φώτα και ακούστηκαν οι πρώτες νότες οι αντιφασίστες μπήκαν στο χώρο της συναυλίας και άνοιξαν πανό μπροστά από το Σ. Μάλαμα, που συνέχισε ατάραχος να τραγουδά. Όταν όμως οι διοργανωτές, και πιθανώς ο ίδιος ο Σ. Μάλαμας, αντιλήφθηκαν ότι οι ακτιβιστές δεν είχαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν επέτρεψαν σε έναν εκπρόσωπό τους να διαβάσει ένα σύντομο μήνυμα».

Παρακάτω, οι διαδικτυακοί κουκουλοφόροι αναφέρουν πιο λεπτομερώς ποιοι ακριβώς ήταν οι τραμπούκοι: «Οι αντιφασίστες ακτιβιστές, που προέρχονται από την Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης ενάντια σε φασισμό, ρατσισμό και κρατική καταστολή, την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, τη Λαϊκή Συνέλευση Νέας Σμύρνης και άλλες κινηματικές και εργατικές συλλογικότητες…».

Περιμένουμε από τον Δένδια της «ευνομίας παντού» να πράξει τα δέοντα (κι άμα τα πράξει να μας… γράψετε)!