Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ – ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ;

marfin9

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αξία», ο κατοχικός πρωθυπουργός του επιλεκτικού «νόμου και της τάξης», μελέτησε και τους νεκρούς της Μαρφίν: «Τα εγκλήματα τα κυνηγάμε όλα, είτε γίνονται από ομάδες τραμπούκων στην Αμφιάλη, είτε από ομάδες κουκουλοφόρων στη Μαρφίν. Όλα τα αδικοχαμένα θύματα ήταν παιδιά μας! Και όλοι οι δολοφόνοι αξίζουν την ίδια τιμωρία».

Την ίδια ώρα που λέει αυτά τα παραμύθια για να εξευμενίσει τους Έλληνες πατριώτες που βλέπουν ότι πάει χέρι-χέρι με την άκρα αριστερά κατά του εθνικισμού, εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κομμουνιστές φονιάδες της Μαρφίν, έχοντας εξασφαλίσει πλήρη ασυλία για το έγκλημά τους, επειδή ακριβώς είναι αριστεροί!

Τι θα μπορούσε να πράξει ο Αντωνάκης, αν ήθελε να αποκαλύψει –έστω και τώρα- τους γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους; Δείτε τι απλό που είναι:

1ον) Ύποπτοι υπάρχουν! Τους παρακολούθησε ποτέ ο «υπερκοριός» της ΕΥΠ; Όχι βεβαίως, είχε «άλλες δουλειές»!

2ον) Μπορούσε να τους επικηρύξει μ’ ένα μεγάλο ποσόν και να εξασφαλίσει πλήρη ατιμωρησία (όπως άλλωστε προβλέπεται από τον αντιτρομοκρατικό νόμο) για όποιον –έστω και εμπλεκόμενο- συνεργαζόταν με τις αρχές και «έδινε» τους δράστες. Το έκανε; Δεν το έκανε! Γιατί άραγε;

3ον) Για να μη μας κοροϊδεύει: οι αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες είναι διαβρωμένες από πράκτορες του κράτους, υποτίθεται για την άντληση πληροφοριών, αλλά στην πραγματικότητα για να τους χειραγωγούν. Κανένας απ’ αυτούς τους… ατσίδες δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα; Τότε ποια είναι η δουλειά τους; Γιατί πληρώνονται;

Κομμένο, λοιπόν, το δούλεμα! Άμα ήθελε θα τους είχε βάλει στο χέρι προ πολλού! Αλλά, δεν ήθελε –κι ούτε τώρα θέλει- για να μη θιγεί η πολύτιμη για το σύστημα αριστερά!