«ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ»: ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

images

Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος των Σαμαρά-Βορίδη-Δένδια και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» και συλλαμβάνει τον Αρχηγό και βουλευτές της, οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις δρουν πανελεύθερα και κατατρομοκρατούν τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, στο Καστανόφυτο Καστοριάς, δύο άγνωστοι δράστες μπούκαραν στο σπίτι μιας 83χρονης Ελληνίδας και με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού, αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, άρπαξαν τις λιγοστές οικονομίες της (130 €) και τη βέρα της.
Λίγες ώρες αργότερα, κοντά στα ξημερώματα, στο Πετροπουλάκι Καστοριάς, πάλι δύο άγνωστοι (προφανώς οι ίδιοι…) μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού τους απείλησαν με μαχαίρι και καραμπίνα, τους έδεσαν με ταινία και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 4.000 €, το χρηματικό ποσό των 600 €, 500 δολάρια Αυστραλίας, ένα ταblet και ένα κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα, οι άγνωστοι διέφυγαν με το αυτοκίνητο των ηλικιωμένων, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα στην περιοχή του Νεστορίου.

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…