ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

l-32

Κανείς από τους Χρυσαυγίτες δεν αιφνιδιάστηκε από τις ΒΙΑΙΕΣ δράσεις του καθεστώτος! Και αυτοί που δεν βρέθηκαν στα σπίτια τους, όπως ο Η. Παναγιώταρος ή ο Ν. Μίχος διακωμώδησαν την διαδικασία σύλληψης τους, παρουσιαζόμενοι αυτοκλήτως, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ, να προκαλέσει το παραμικρό, χωρίς καμία βίαιη αντίδραση! Δείγμα υψηλής ηθικής και υπευθυνότητας, αλλά και γνώσης κινήσεων!

Χθες ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής έστειλε λίγες ώρες δηλαδή πριν συλληφθεί, έγγραφο αίτημα προς της αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής προκειμένου να διακοπεί η παρακράτηση ποσοστού 20% υπερ κόμματος από τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών του για να μπορέσουν οι βουλευτές του κόμματος να εισπράττουν ολόκληρο τον μισθό τους. Δείγμα πως στο πίσω μέρος του μυαλού του ίσως υπήρχε  η σκέψη πως το καθεστώς θα βάλει τα δυνατά του, μετά και τις τελευταίες ανεβασμένες δημοσκοπήσεις …(Μα να μην πέφτουν οι ρημάδες με τίποτα! Με καμία προβοκάτσια!!!)

Το σημαντικότερο: Μιλώντας με δημοσιογράφο (έναν από τους ελάχιστους με τους οποίους είχαν «ανοικτή γραμμή» οι βουλευτές της ΧΑ), ο οποίος τον ρώτησε για το περιεχόμενο της μήνυσης κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Παππάς είπε επί λέξει: «Θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στις επόμενες ώρες. Δεν μπορώ να μιλήσω» γνωρίζοντας ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται…

Ο ίδιος δεν έχει παραδοθεί ακόμα.  Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει δημόσια ο βουλευτής της ΧΑ ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανέναν » δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας στον Real Fm, στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «H συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει την Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση αυτή είναι για εμάς μια κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου εναντίον του Γενικού Γραμματέα του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου.

Με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή για εμάς συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους καταστρέφει την πατρίδα. Η πατρίδα, το ελεύθερο φρόνημα δεν φυλακίζονται – δεν διώκονται. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η ελπίδα του Έθνους. Η αλήθεια και ο λαός θα νικήσουν.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει», κατέληξε.