ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ.

imf

Στάση αναμονής τηρούν οι… εκλαμπρότατοι «δανειστές» μας (διάβαζε «διεθνείς τοκογλύφοι»), λόγω της εκστρατείας των εντολοδόχων τους στην Αθήνα κατά της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Ουάσινγκτον ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, προσδιόρισε για τις 2 Οκτωβρίου περίπου την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι επίκειται συνάντηση της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με τον (φον) Αντωνάκη, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα γίνει αυτή και απέφυγε πονηρά να απαντήσει σαφώς σε ερώτηση σχετική με το εάν εξετάζονται πρόσθετα μέτρα λιτότητας για το 2014.
Γιατί συνέβη αυτό; Ο εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων κάνει πλάτες στη συγκυβέρνηση μέχρι που να ολοκληρώσει την εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής, για να μην την εκθέσει στον ελληνικό λαό και τον οδηγήσει (τον λαό) στις αγκάλες της Χρυσής Αυγής. Μόλις η εκστρατεία ολοκληρωθεί, τότε και μόνον τότε θα ανακοινώσει το ΔΝΤ αυτό που είναι γνωστό σε όλους, ότι, ναι, θα ληφθούν και νέα μέτρα βαθέματος και πλατέματος της δυστυχίας του ελληνικού λαού, το 2014!