ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ-ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ÂÅËÃÉÏ - Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ, ÁÍÔÙÍÇÓ ÓÁÌÁÑÁÓ, ÓÔÇÍ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÙÍ ÕÐÏÕÑÃÙÍ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÔÏÕ ÅËÊ (EUROKINISSI //  ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)
Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι διεθνείς τοκογλύφοι, εν αναμονή των εξελίξεων στο μέγα (γι’ αυτούς) πρόβλημα της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα γίνει συνάντηση της γενικής διευθύντριας του (διόλου φιλανθρωπικού…) ιδρύματος των παγκόσμιων τοκογλύφων (ΔΝΤ), με θέμα την αναχαίτιση του κόμματος των Ελλήνων εθνικιστών, του μόνου πραγματικού εμποδίου στην εθνική, πολιτική και οικονομική υποδούλωση του ελληνικού έθνους και λαού. Την αποκάλυψη κάνει στο υπερκρατικό «Έθνος» (του Μπόμπολα), ο γνωστός αριστερός ανταποκριτής του Μπομπολέϊκου στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου. Ιδού, και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και οι συνεργάτες της, οι οποίοι ασχολούνται με την Ελλάδα ανησυχούν πολύ για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής η οποία εκμεταλλεύεται τα σκληρά μέτρα λιτότητας που επέβαλε η Τρόικα. Αυτό αναφέρουν πηγές εκτός Ταμείου…
Σύμφωνα με τις πηγές με την επιστροφή της Αποστολής του ΔΝΤ από την Αθήνα θα διεξαχθεί εσωτερική διαβούλευση για το Ελληνικό Πρόγραμμα υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων. Αν και το Ταμείο δεν ασχολείται με τα πολιτικά πράγματα των χωρών οι οποίες βρίσκονται σε Μνημόνιο, μερικοί αξιωματούχοι αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται τα μέτρα λιτότητας και κτίζει τη δύναμή της πάνω σε αυτά.
Το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και οι Αμερικανοί διπλωμάτες και πολιτικοί. Υποστηρίζουν και έχουν δίκιο πως η οικονομική κατάσταση είναι ο βασικός λόγος για τη δυναμική που απέκτησε η ναζιστική οργάνωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας εκ των πιό σημαντικών γερουσιαστών, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ πιστεύει ότι αν τερματιστεί η λιτότητα, η Χρυσή Αυγή θα απωλέσει τη δύναμή της.
Το θέμα θα συζητηθεί την άλλη εβδομάδα στη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη κ. Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον. Ο κ. Σαμαράς θα έχει την ευκαιρία για μία ανοικτή συζήτηση με τη γενική διευθύντρια του Ταμείου».