ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ… ΑΣΩΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ»

fb7c7__74CF8EB68F4E6A7C5A5AE672CC9C6C6C

Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά έχει ήδη αρχίσει η επιχείρηση «επιστροφή των ασώτων ψηφοφόρων» στην αμαρτωλή πιάτσα της Συγγρού! Μας ενημερώνει σχετικά η πιο πιστή στον φον Αντωνάκη ιστοσελίδα: «Την επιστροφή στη ΝΔ των … άσωτων ψηφοφόρων που έφυγαν για άλλα κόμματα, έχει στόχο το Μέγαρο Μαξίμου την επόμενη περίοδο. Η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων που διασκορπίστηκαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 είναι ο βασικός στόχος… Ο Σαμαράς θα αποδείκνυε αμοραλισμό αν τον έπαιρνε τώρα πίσω ισχυρίζονται πολλοί συνομιλητές του, αναφερόμενοι στον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Σχεδιάζεται πάντως να γίνει μια εκτενής δημοσκόπηση λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές που θα καταδεικνύει “τι χάνει και τι κερδίζει η ΝΔ από αυτή την επιχείρηση”. Όμως, οι επιτελείς του Αντ. Σαμαρά δεν ανησυχούν, διότι εκτιμούν ότι στις επόμενες εκλογές “ο Καμμένος θα ισοπεδωθεί”, ενώ το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή».

Το μεγάλο τους πρόβλημα: η Χρυσή Αυγή!

«Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή». Μόνοι τους το ομολογούν… Από κει και πέρα, τα παπαγαλάκια του (φον) Αντωνάκη αφήνουν να εννοηθεί πως όποτε θέλει η ΝΔ παίρνει πίσω τα στελέχη, τους βουλευτές και τον «προεδρεύοντα» Πάνο Ηλιο-Καμ(μ)ένο. Θέλει όμως; Το antinews προαναγγέλλει την πραγματοποίηση μιας εκτενούς δημοσκόπησης για να δει τι κερδίζει και τι χάνει αν απορροφήσει το κόμμα του Ηλιο-Καμ(μ)ένου. Σας πληροφορώ, ότι τέτοια δημοσκόπηση είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2012, όταν η ΝΔ επιχείρησε να αποψιλώσει το κόμμα του Ηλιο-Καμ(μ)ένου από τους βουλευτές του (κρατούσε ακόμη ένα 6%) και να στήσει ένα δορυφορικό κόμμα-μαϊμού στα «δεξιά» της (σαν το αλήστου μνήμης ΛάΟΣ), με σκοπό να κατευθύνονται εκεί κι όχι στην Χρυσή Αυγή οι τίμιοι πατριώτες που θα έφευγαν από τη Νέα Πασοκοκρατία.

Πως τη γλίτωσε ο Ηλιο-Καμ(μ)ένος…

Αλλά, στην ερώτηση που έγινε στους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ», οι απαντήσεις ήταν απογοητευτικές για το κόμμα της πιάτσας Συγγρού: 50% Χρυσή Αυγή, 30% ΣΥΡΙΖΑ και μόλις 20% ΝΔ! Έτσι, παρότι είχαν ήδη φύγει κάποιοι βουλευτές και στελέχη (Μαρκόπουλος, Ζώης κ.λπ.), ως… πρώτη δόση, κι ετοιμάζονταν να φύγουν οι της… δεύτερης δόσης, η επιχείρηση ματαιώθηκε άρον-άρον και αποφασίστηκε να παραμείνει εν ζωή το κόμμα του Ηλιο-Καμ(μ)ένου, για να μην ενισχυθεί περαιτέρω η Χρυσή Αυγή. Επίσης, στην ίδια δημοσκόπηση και σε 2-3 άλλες που ακολούθησαν, αποδείχτηκε ότι η δυναμική ενός μαϊμού «ακροδεξιού» κόμματος ήταν μηδενική και ο Μαρκόπουλος, που προοριζόταν για αρχηγός του, ανέκρουσε πρύμναν και μετά από λίγο καιρό επέστρεψε στην ΝΔ, κατόπιν απαιτήσεώς του. Ομοίως, κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στο «μαντρί» ο Ζώης και η παρέα του, που έχουν φτιάξει ένα υποτυπώδες κόμμα, χωρίς οπαδούς.

Λίγα είναι τα ψωμιά του!

Βέβαια, από τότε μέχρι τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην, και σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του καμμενοκόμματος από 6% έχουν μειωθεί στο 3%, κι όσοι έφυγαν πήγαν στην Χρυσή Αυγή. Αυτό το ομολόγησε προ ημερών ο δημοσκόπος Μαυρής στον ΣΚΑΪ, όταν παρουσίασε πτώση των ΑΝΕΛ κατά 1,5%, λέγοντας πως όλοι αυτοί κατέληξαν στην Χρυσή Αυγή. Άρα τώρα έχουν μείνει εκείνοι που –αν δεν υπήρχε το κόμμα- θα μοιράζονταν μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω, λοιπόν, πως λίγα είναι τα ψωμιά του κόμματος του προέδρου Πάνου, εφόσον δεν εκπληρώνει πλέον το ρόλο για τον οποίο ιδρύθηκε (ως «ανάχωμα» στην Χρυσή Αυγή). Μάλιστα, έχει σχεδόν προαναγγελθεί για τον προσεχή Οκτώβριο η αποχώρηση του Κουΐκ, της Μαρίας Κόλλια και 2-3 άλλων (της… δεύτερης δόσης), που θα κατευθυνθούν στην ΝΔ. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες… δόσεις (σε μια απ’ αυτές θα φύγει κι ο Μαριάς και θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ) και στο τέλος θα μείνει μόνος ο Ηλιο-Καμ(μ)ένος να περιμένει τα αποτελέσματα της… «εκτενούς δημοσκόπησης»!

Ο sir Μπάμπης και η… σοβαρότερη Χρυσή Αυγή.

Άρχισαν εν τω μεταξύ να έρχονται στο φως οι πρώτες δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου, που καταγράφουν μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Όχι βέβαια στα πραγματικά ποσοστά της (που έχουν πιάσει και ίσως ξεπεράσει το 20%), αλλά στο… ταπεινό 15%, με τους δημοσκόπους να αφήνουν να εννοηθεί ότι λόγω της απόκρυψης ψήφου, ενδεχομένως είναι και μεγαλύτερα. Προφανώς, ψάχνουν άλλοθι για το πατατράκ της νύχτας των εκλογών. Αυτή τη στιγμή διάλεξε ο ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία καθεστωτικός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, sir Μπάμπης (Παπαδημητρίου), να ρίξει τη… στρακαστρούκα περί ενδεχόμενης μελλοντικής συγκυβέρνησης της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή. Όχι όμως μ’ αυτή τη Χρυσή Αυγή, αλλά με μια… σοβαρότερη. Απευθυνόμενος, λοιπόν, σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εκλιπαρούσε το ΚΚΕ για συγκυβέρνηση, είπε τα εξής: «Αφού κε. Μηλιέ θέλετε το ΚΚΕ, πάρτε το… αλλά τότε, γιατί μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην την δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συνέβη χθες στην Νορβηγία – μία συντηρητική συμμαχία;».

Σχέδιο αποπροσανατολισμού από τον… αναγκαστικό γάμο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Ε, άλλο που δεν ήθελαν τα σεσημασμένα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ν’ αρχίσουν το τροπάριο της συνεργασίας Χρυσής Αυγής και ΝΔ. Είχαν βλέπετε στριμωχτεί τόσον καιρό με τις συνεχείς αποκαλύψεις του «λαγού» Τσατσόπουλου περί… αναγκαστικού γάμου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ («για να μην κάνουν παιχνίδι τα βλαμμένα της Χρυσής Αυγής») και βρήκαν την ευκαιρία να… ξεσαλώσουν για… ξεκάρφωμα. Από την άλλη, ο υπάλληλος της Μέρκελ (φον) Αντωνάκης, δια του sir Μπάμπη, βαράει μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: και τους τίμιους πατριώτες που φεύγουν από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή (τι θέλετε και πηγαίνετε στην Χρυσή Αυγή, αφού σε λίγο καιρό θα… συγκυβερνήσουμε, μείνετε εδώ για να πάρουμε την πρωτιά από τον ΣΥΡΙΖΑ) και τους ήδη ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, σπέρνοντάς τους… ζιζάνια

Με τους προδότες ΠΟΤΕ!

Λοιπόν, για να μη λέμε πολλά λόγια, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, ούτε οι υπάρχοντες ούτε οι μελλοντικοί. Η Χρυσή Αυγή, σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι οποιουδήποτε κόμματος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου κι όποιος διαδίδει τέτοιες αθλιότητες είναι ή βαλτός ή μεγάλος καραγκιόζης. Ούτε τώρα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ! Αυτό ξεχάστε το! Αντίθετα, είναι παραπάνω από βέβαιη η «μεγάλη» συγκυβέρνηση του… συνταγματικού τόξου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όσων εκ των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» διασωθούν στις επόμενες εκλογές), και βάσει απλών μαθηματικών αλλά και γιατί αυτό επιθυμούν διακαώς οι διεθνείς τοκογλύφοι!

(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί).   

fb7c7__74CF8EB68F4E6A7C5A5AE672CC9C6C6C