Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ… ΓΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!

images

Ανακάλεσε ο πασοκάνθρωπος Γ. Σγουρός την πρόσκληση που είχε στείλει (και) στην Χρυσή Αυγή για να παραστεί εκπρόσωπός του κινήματος στις εργασίες του Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδος, που θα γίνει σήμερα στην Αθήνα. Ιδού τι είπε: «η Δημοκρατία έχει κανόνες. Όποιος δεν τους σέβεται χάνει αυτομάτως και το δικαίωμα να επικαλείται τους θεσμούς. Άνθρωποι και κόμματα που την περιφρονούν είναι ανεπιθύμητοι στο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος».
Φυσικά, ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να παραστεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στο πολυδάπανο (με τα λεφτά του ελληνικού λαού, βεβαίως-βεβαίως…) πανηγυράκι των βολεμένων, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά!
(ΥΓ) 1: Πρόκειται για τον ίδιο τύπο που προ ημερών μιλώντας στο ραδιόφωνο έπλεξε το εγκώμιο της πλουτοκράτισσας Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (και δε συμμαζεύεται…) των Olympic Games 2004, και… αυθορμήτως την πρότεινε στο… τόξο για υποψηφία δήμαρχο Αθηνών: «Εγώ τη Γιάννα την αγαπάω. Γιατί έχει προσφέρει στον τόπο. Η κυρία Αγγελοπούλου είναι πολύ σοβαρή και αποτελεσματική, με ό,τι ασχοληθεί θα είναι καλή, βάζει χρήμα από την τσέπη της». Προφανώς θέλει να κάνουν δίδυμο, για ευνόητους λόγους…
(ΥΓ) 2: Πλησιάζουν οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές και πολλοί ήδη νιώθουν την καυτή ανάσα της Χρυσής Αυγής. Στις δε εκλογές, θα… κλάψουνε μανούλες!
(ΥΓ) 3: Και βέβαια, ισχύει στο ακέραιο η υπόσχεση της Χρυσής Αυγής, ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι νέοι χρυσαυγίτες δήμαρχοι και περιφερειάρχες, θα είναι πλήρης οικονομικός έλεγχος. Εκεί να δείτε πόσες μανούλες θα κλάψουν!