ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ» ΜΑΡΟΥΠΑ

poreiaKKEXA_newsbeast3

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

«Καταιγιστική» ήταν η ομιλία του γραμματέα της τοπικής επιτροπής Πειραιά του ΚΚΕ Βαγγέλη Μαρούπα, όσον αφορά την δήθεν επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε αφισοκολλητές του κόμματος του. Στην πραγματικότητα μια καταγγελία – «καταιγίδα», αλλά καταιγίδα, συκοφαντιών, ψεύδους, λασπολογίας και υποκρισίας.

Ας σχολιάσουμε λοιπόν τα κυριότερα αποσπάσματα για να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά, ότι αυτοί που προσποιούνται τους σωτήρες και την πρωτοπορία της εργατικής τάξης δεν είναι άλλο τίποτα, από φαιδρούς, άεργους ψευτοεπαναστάτες, που αναμασούν χρεοκοπημένες θεωρίες και διαλεκτική του 1917 και συντηρούνται από τα κομματικά ταμεία.

«Η χθεσινή βρώμικη επίθεση επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τσιράκι του συστήματος γιατί σήκωσε χέρι ενάντια στο ΚΚΕ που είναι στην πρωτοπορία των αγώνων για να έχει ο λαός δουλειά με δικαιώματα, μεροκάματα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και όχι σε εκείνες του κεφαλαίου, στέγη, ασφάλιση και Υγεία, έδειξαν το βαθύ μίσος τους απέναντι σε όσους αγωνίζονται».

Για να έχει ο Λαός δουλειά κύριε Μαρούπα; Όπως οι εργαζόμενοι του 902 που το κόμμα σας τους πέταξε όπως την τρίχα από το ζυμάρι, μοσχοπουλώντας μάλιστα και την δωρεάν παραχωρηθείσα από το Ελληνικό κράτος  συχνότητα, σε Κυπριακή offshore; Τους εργαζόμενους που σύμφωνα με την διοίκηση του σταθμού απαγορεύονταν να συνδικαλίζονται; Εσείς λοιπόν είστε αυτοί που θα προασπίσετε τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, που θα στηρίξετε τις αγωνίες και τον πόνο της, όταν περιφρονείτε πρώτα απ’ όλα τους δικούς σας εργαζόμενους; Όταν είστε μια από τις χειρότερες μορφές εργοδότη.

Συνεχίζουμε.

«Το ΚΚΕ έχει εργατική σύνθεση, δεν θα μας δώσουν πιστοποιητικά αυτοί που κολλάνε ένσημα στην σωματεμπορία και τα ροζ ξενοδοχεία».

Μα βεβαίως και γνωρίζουμε την εργατική σύνθεση του κόμματος σας, η οποία κινείται από την Εκάλη με την βαρκάρισσα του Βόλγα κυρία Κανέλλη και καταλήγει στο Αμερικάνικο κολέγιο όπου φοιτά το τέκνο της τέως γενικής γραμματέως σας κυρίας Παπαρήγα. Τώρα όσον αφορά τα ροζ ξενοδοχεία, επειδή η ηλιθιότητα έχει και ένα όριο δεν θέλουμε να ξεπέσουμε στο επίπεδο σας.

«Κάνουν μια τρύπα στο νερό αν πιστεύουν ότι θα τους φοβηθούμε, η καταδίκη τους από τον λαό του Περάματος είναι καθολική, έχουν λουφάξει στα λαγούμια τους, οι κομμουνιστές κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στον κόσμο, αυτοί κρύβονται».

Εδώ θα μας επιτρέψετε να σας επισημάνουμε ότι δεν γνωρίζετε τι σας γίνετε. Ειλικρινά είστε άξιος συμπόνιας. Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς του Κινήματος μας Ιωάννης Λαγός, έλαβε το βουλευτικό αξίωμα κατόπιν της εκλογικής ετυμηγορίας των κατοίκων του Περάματος, καθώς και των κατοίκων των λαϊκών συνοικιών που ανήκουν στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά. Βλέπετε αγαπητέ κύριε, κατόπιν της χρεωκοπίας και της αναποτελεσματικότητας σας σαν κόμμα, δεν «μονοπωλείτε» πλέον τις λαϊκές συνοικίες.

Γιατί οι κάτοικοι αυτών των συνοικιών μέσα από την δυστυχία και την οικονομική αθλιότητα που τους καταδίκασε η αστική δημοκρατία, συνειδητοποίησαν ότι οι τύχες τους, είναι συνυφασμένες και απόλυτα συνδεδεμένες με την Πατρίδα και την Φυλή και ότι ο μόνος και πραγματικός δρόμος για την σωτηρία είναι αυτός του Εθνικιστικού ιδεώδους. Άλλωστε το διαπίστωσαν και στην πράξη με το καθημερινό κοινωνικό έργο και την στήριξη που τους παρέχει το Εθνικιστικό Κίνημα, την στιγμή που εσείς αναλώνεστε στο να επαναλαμβάνετε τις ξεπερασμένες και ισοπεδωτικές θεωρίες σας, ξεκοκαλίζοντας για την συντήρηση των ανεπάγγελτων μεγαλοστελεχών σας, τις κομματικές επιδοτήσεις.

Και συνεχίζουμε με το παραλήρημα

«Το ΚΚΕ έχει την πιο βαθιά αντιφασιστική πολιτική γιατί στο στόχαστρό του είναι η μήτρα που γεννά τον φασισμό, το καπιταλιστικό σύστημα, και γιατί στοχεύει στην ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων που χρησιμοποιούν τους φασίστες ως εργαλείο».

Μάλιστα εδώ σας ξεφεύγουν κάποιες ιστορικές λεπτομέρειες, κάποιες έννοιες και κάποια πρόσωπα και ονόματα.

Ο πατερούλης Στάλιν ήταν ο αντιφασίστας, που εξόντωσε 60 εκατομμύρια Ρώσους αντιφρονούντες, περισσότερους και από τους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου πολέμου σε όλη την Ευρώπη; Η μήπως ο Νικολάε Τσαουσέσκου, ο μόνος κομμουνιστής δικτάτορας που εκτελέσθηκε και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες; Τόσο μισητός ήταν. Ή μήπως ο Πολ Πότ που ευθύνεται για ένα αιματηρό και ανηλεές καθεστώς που οδήγησε στην γενοκτονία του Καμποτζιανού Λαού.

Αλλά ας έλθουμε και στα δικά μας για να μην ξεχνιόμαστε, Αντιφασίστεςήταν και οι κτηνώδεις φονιάδες της ΟΠΛΑ που στα Δεκεμβριανά του 44, στην Ούλεν, στο Μπαρουτάδικο και στο νταμάρι του Βεϊκου, δολοφονούσαν με μαχαιριές και τσεκουριές αθώους πολίτες άνδρες και γυναίκες, που το μόνο έγκλημα τους, ήταν η υποστήριξη στο αστικό καθεστώς. Αντιφασίστες ήταν τέλος και οι αντάρτες που προσπαθώντας να διαφύγουν από μια Πατρίδα που πρόδωσαν προς  το Σιδηρούν Παραπέτασμα, έκαναν παιδομάζωμα, κάτι που μόνο οι Οθωμανοί κατακτητές είχαν επιβάλλει;

βιλδ654560987

Αλλά ας προχωρήσουμε.

«Το κίνημα έχει την δύναμη, ώστε αυτοί να μην μπορούν να σταθούν πουθενά, να μην τους χωρά ο τόπος, έξω από τις εργατικές λαϊκές γειτονιές, έξω από τα σχολεία και τις σχολές, καλούμε σε δράση τώρα, καμιά ανοχή στους ναζί, από αυτούς δεν δεχόμαστε ούτε νερό στην έρημο».

Για ποία δύναμη ομιλείτε κύριε Μαρούπα;

Μα αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, ή αρνείστε να το συνειδητοποιήσετε, να σας το επισημάνουμε εμείς. Το απο-κομμά σας, βρίσκεται ήδη πλησίον της εξόδου του Ελληνικού κοινοβουλίου και καλό θα είναι τώρα που ο άεργος γενικός γραμματέας σας έγινε θρήσκος, να ζητήσει από τον Αρχιεπίσκοπο που επισκέφτηκε,  να σας κάνει κανένα ευχέλαιο και να ξορκίσει τα δαιμονικά, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι  στις επόμενες εκλογές θα βρεθείτε και εκτός  κοινοβουλίου.

Εκτός πια και αν θεωρείτε δυνάμεις τους λαθρομετανάστες που τώρα τελευταία πληρώνουν τις κενές θέσεις στα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις σας. Μα δυστυχισμένε κύριε, καταλάβετε επιτέλους ότι εσείς είστε αυτοί που ήδη βάσει όλων των δημοσκοπήσεων, έχετε αρχίσει να παίρνετε πόδι από τις λαϊκές εργατικές συνοικίες και από τα εργατικά συνδικάτα. Μήπως τελικά αυτό είναι και το υπαρξιακό σας πρόβλημα; Γιατί πραγματικά είναι τραγικό, να σε απορρίπτουν αυτοί για τους οποίους υποτίθεται ότι αγωνίζεσαι. Οι αχάριστοι!!!

Αλήθεια τι εννοείτε όταν λέτε καλούμε σε δράση; Μήπως εννοείτε περισσότερες βόμβες και εμπρηστικούς μηχανισμούς στα γραφεία μας; Περισσότερες επιθέσεις σε βουλευτές και στελέχη του Κινήματος μας; Σίγουρα αυτό θα εννοείτε γιατί σε όλους είναι  γνωστή η  μαρξιστική – λενινιστική τακτική της τρομοκρατίας και της δολοφονίας, που ασπάζεται σύσσωμη η αριστερά.

Θα ολοκληρώσουμε με δυο επισημάνσεις.

Η πρώτη αναφέρεται στο πασιφανές και άκρατο μίσος και την λύσσα που σας διακατέχει, συνειδητοποιώντας το επερχόμενο πολιτικό σας τέλος που ήδη έχει ξεκινήσει, και μάλιστα από τις λαϊκές συνοικίες. Πλέον η εργατική τάξη στρέφεται στους Έλληνες Εθνικιστές που την στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα της δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στους φόβους και στις αγωνίες της. Γιατί εμείς εκπροσωπούμε το μέλλον. Έναμέλλον Πατριωτικό, Υπερήφανο, που αποβλέπει στην Εθνική, Κοινωνική και Πολιτισμική ακμή. Εσείς αντιπροσωπεύετε ένα αιμοτοβαμμένο παρελθόν μίσους και διχόνοιας που φεύγει.

Η δεύτερη αναφέρεται στον «αρχιπαλληκαρά» σας κύριο Πουλικόγιαννη. Ξεκαθαρίζοντας αρχής εξ αρχής ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να πάθει κακό και  ότι επίσης καταδικάζουμε την χρήση βίας σαν πολιτικό μέσο, από όπου και εάν προέρχεται, θα του αφιερώσουμε την κάτωθι Ευαγγελική ρήση

«Εστιν δίκης οφθαλμός ος τα πάνθ’ ορα».

Κρυφθείτε λοιπόν εσείς στις τρύπα σας εσείς κύριε Μαρούπα. Το Εθνικιστικό Κύμα καθημερινά γιγαντώνεται και θα συντρίψει στο πέρασμα του τους ανθέλληνες, ριψάσπιδες και δοσίλογους. Η πολιτική σας συντριβή πλησιάζει.

Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει!