ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. «ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΑΡΚΟ – ΕΑΣ – ΕΛΒΟ

Venizelos_Samaras_Xontros_lignos

Κατάντησε Φαρσοκωμωδία, λίγες ημέρες πριν την άφιξη της Τρόικας να ζούμε το ίδιο έργο της δήθεν σθεναρής αντίστασης και αντιπαράθεσης σε όλα τα εξωφρενικά που ζητούν οι απερίγραπτοι αυτοί τύποι που η παρουσία τους ανά τον κόσμο μόνο την φτώχεια και την καταστροφή έχει φέρει.

Αλήθεια πιστεύει κανείς πως τα δουλικά Αντωνάκης και Βενιζέλος διαπραγματεύονται πραγματικά για να μην κλείσουν ΕΑΣ – ΛΑΡΚΟ – ΕΛΒΟ; Ουδείς το πιστεύει αν και οι προσπάθειες (Συμπρωταγωνιστές στην διαχείριση της εσωτερικής αντιπολίτευσης και της ηρωϊκής αντίστασης στου Ευρωπαίους Τοκογλύφους τα γνωστά παπαγαλάκια των Media και των Υπογείων της Συγγρού) τους συγκινητικές, δεν πείθουν κανέναν.
Ξέρουμε όλοι εκ των προτέρων πως οι Τροικανοί απαιτούν και οι Χοντρός – Λιγνός αντιστέκονται μέχρι την άφιξη τους. Ως τότε είναι λιοντάρια, όταν όμως κάτσουν στο τραπέζι μαζί τους γίνονται γιουσουφάκια που ξεπουλάνε την χώρα χωρίς δεύτερη κουβέντα, πετάνε στο δρόμο οικογενειάρχες χωρίς καν να σέβονται την ανθρώπινη ύπαρξη και δημιουργούν στρατιές νέων ανέργων στα πλαίσια του Success Story. Και δεν το κάνουν άνευ σημασίας ή κέρδους. Ξέρουν πολύ καλά πως μετά την απόλυση τους (Σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα μιλήσει) από τον κυβερνητικό θώκο, τους αναμένουν θέσεις – Πληρωμένες Συνεντεύξεις – Συμβόλαια με Πανεπιστήμια και Οργανισμούς, που θα διδάξουν πως αντιμετώπισαν την κρίση στην Ελλάδα με το δόγμα ‘ Ότι πάρεις 1euro’. Για τέτοια Στρατηγική Λύσης μιλάμε.

Βρε Ουστ……………….

Πηλέας

Πηγή: xeironioslavi. blogspot. gr