ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!

images (5)

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων και αιμοβόρων ληστών περνούν οι ανυπεράσπιστοι Έλληνες και Ελληνίδες, στην Ελλάδα της «ευνομίας παντού» του κόντε-Δένδια.

Έτσι, στη Διποταμιά Καστοριάς, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, 64 και 60 ετών, στις 04:00 τα ξημερώματα. Ο 64χρονος Έλληνας προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά οι ληστές τον χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να διακομισθεί αργότερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Οι δράστες άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά άγνωστης αξίας, καθώς και λίγα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Ανάλογες καταστάσεις έζησαν μια μάνα με την κόρη της, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία.  Λίγο πριν τις 07:00 το πρωί, τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Αναγεννήσεως και βρήκαν την 65χρονη μητέρα και την 30χρονη κόρη της. Ένας από τους δράστες τραυμάτισε τη μητέρα στο κεφάλι, όταν εκείνη επιχείρησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Αφού έδεσαν τις δύο γυναίκες, άρπαξαν ρολόγια, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και λίγα χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή…