ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΓΑ ΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»

JEW-WHIP

Μπορεί στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο οι Εβραίοι να πρωτοστατούν στους αγώνες κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας», αλλά στο Ισραήλ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας «972», ο ραδιοσταθμός του Ισραηλίτικου Στρατού ανέφερε την περασμένη εβδομάδα, ότι μεσιτικά γραφεία στο νότιο Τελ Αβίβ διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα». Τι είναι τα «καθαρά διαμερίσματα»; Ιδού πως το εξήγησε αυτό ένας μεσίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του στρατού του Ισραήλ: «Δεν αφήνουμε αλλοδαπούς εργαζόμενους να νοικιάσουν τα διαμερίσματα. Αν υπάρχουν ξένοι, αυτοί είναι από το Νεπάλ ή Φιλιππινέζοι, δηλαδή κανονικοί άνθρωποι».

Ποιοι, όμως, δεν είναι «κανονικοί άνθρωποι», σύμφωνα με τον μεσίτη; Όπως έγραψε η ιστοσελίδα 972, ο μεσίτης τους κατονόμασε στην εκπομπή. Ιδού ποιους εννοεί:

«Όποιος άκουσε την ραδιοφωνική εκπομπή, θα άκουσε τον μεσίτη να λέει, “όχι μαύροι”. Για κάποιον άγνωστο λόγο, αυτές οι δύο λέξεις έχουν παραλειφθεί από την αναφορά του ραδιοφώνου του στρατού στο διαδίκτυο».

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πολεμάνε λυσσαλέα την Χρυσή Αυγή, που ζητούν να τεθεί εκτός νόμου και που οργανώνουν διεθνείς εκστρατείες εναντίον της!

(ΥΓ): Αλήθεια, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού, δεν έχουν πάρει χαμπάρι τον άγριο ρατσισμό του τρομοκράτους του Ισραήλ; Γιατί δε βγάζουν άχνα;