ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ…!!

islam_for_france-594x350

Ένα νεαρό αγόρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο έξω από ένα αστυνομικό τμήμα του Τραπ, στα προάστια του Παρισιού, με αφορμή τη σύλληψη ενός άνδρα που απέτρεψε αστυνομικούς να ελέγξουν τη σύζυγό του, η οποία φορούσε μπούρκα.

Ένα στέλεχος μιας μουσουλμανικής ένωσης που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ζητώντας να μην κατονομαστεί επιβεβαίωσε ότι 200-400 άτομα είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το αστυνομικό τμήμα και διαδήλωναν για τη σύλληψη του άνδρα αυτού από την αστυνομία και την ΆΜΕΣΗ απελευθέρωσή του!!!

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο σύζυγος συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε έναν αστυνομικό.

Περίπου δέκα κλούβες είχαν παραταχθεί έξω από το κτίριο ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετούσε πάνω από τη συνοικία που ήταν σπαρμένη με σπασμένες πλάκες πεζοδρομίων και δοχεία δακρυγόνων. Κοντά στο τοπικό νοσοκομείο οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων, και όλα αυτά γιατί οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ σέβονται τους νόμους της Γαλλίας…

Ένας νόμος που τέθηκε σε ισχύ τον Απρίλιο του 2011 απαγορεύει στις γυναίκες να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους έχοντας πλήρως καλυμμένο το πρόσωπό τους. Στους παραβάτες μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 150 ευρώ. Τα ενδύματα που απαγορεύονται είναι το νικάμπ και η μπούρκα.

Έτσι θέλουν τις γυναίκες οι απανταχού μουσουλμάνοι! Το πρόγραμμά τους για τις γυναίκες περιλαμβάνει κλειτοριδεκτομές, θάνατο δια λιθοβολισμού στις βιασμένες γυναίκες, ξυλοδαρμούς για το παραμικρό! Κατά τα άλλα στην Ελλάδα τρώμε στη μάπα πορείες και ξανά πορείες για τα «ανθρώπινα δικαιώματα»…  

Αυτά τα βλέπουν οι αλληλέγγυοι ή αυτό είναι και το δικό τους όραμα για τις Ελληνίδες;

μπούργκα γαλλία1