ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ… ΠΟΝΑΝΕ!

xrusiaugi_559_355

Τα πόνεσε πολύ τα ορφανά του Μαρδοχάι και του Στάλιν η υποδοχή και η αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους δημοτικούς αστυνομικούς. Έτσι, σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Δημοτική Αστυνομία και Χρυσή Αυγή», η Α. Ψαρρά (της ομάδας του «Ιού» της σιωνιστικής αριστεράς – ξέρουν αυτοί τι εννοούμε…) παρατηρεί με εμφανή εκνευρισμό τα κάτωθι:

«Πέρασε ίσως απαρατήρητη μέσα στον γενικό χαμό των απολύσεων η παρουσία της «συμπαραστάτριας» Χρυσής Αυγής στις τάξεις των εργαζομένων των ΟΤΑ, και ειδικά των δημοτικών αστυνομικών, και η ενθουσιώδης υποδοχή των χρυσαυγιτών βουλευτών από μερίδα (αρκετά μεγάλη) των υπό απόλυση εργαζομένων.

Ίσως θα πρέπει λοιπόν με αφορμή αυτό το άγριο κυνηγητό της μισθωτής εργασίας να σκεφτούν όλοι τους όψιμους συμπαραστάτες αλλά και τις αλήθειες ή τα ψέματα που τους σερβίρουν τόσο καιρό».

Στη συνέχεια, επιχειρεί να… νουθετήσει τους… παραστρατημένους, με μια σκληρή μαρξιστική ανάλυση, περί των παράνομων μικροπωλητών που «δεν είναι ο εχθρός», περί «ξυρισμένων μπράβων της νύχτας», που… κόβουν από τους δημοτικούς αστυνομικούς το δικό τους μεροκάματο, περί των «ακριβών και πολυτελών γραφείων της Χρυσής Αυγής», της «εθνικιστικής υστερίας» και άλλα… κουλά.

Συμπερασματικά, οι μαρξιστές βλέπουν τους εργαζόμενους να ξεφεύγουν από τον σφικτό εναγκαλισμό τους και… τρελαίνονται. Θα το συνηθίσουν, όμως σιγά-σιγά! Τα πρώτα… 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά θα τους περάσει!

Δείτε το σχετικό άρθρο από την επίσκεψη των συναγωνιστών Παναγιώταρου και Κασιδιάρη στους Δημοτικούς Αστυνομικούς στην Αθήνα:

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thermh-upodochh-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-sthn-dhmotikh-astunomia-binteo#.UefJEY3wmSo