ΥΜΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΜΙΝΗ

soros-kaminis

Έρχονται οι δημοτικές εκλογές (στις 25 Μαΐου 2014, μαζί με τις ευρωεκλογές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), κατέφτασε και η… αμερικάνικη βοήθεια προς τον αμερικανοκομμουνιστή Καμίνη. Έτσι, το γνωστό περιοδικό του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου «ΤΙΜΕ», με άρθρο υπό τον τίτλο «Μια νηφάλια φωνή σ’ έναν κόσμο των άκρων», του κάνει την… αγιογραφία, με μπόλικες πινελιές δαιμονοποίησης της Χρυσής Αυγής (όχι που θα ’χαναν την ευκαιρία…). Ιδού το υμνολόγιο:

«Ο κ. Καμίνης, ένας μετριοπαθής αριστερός, συνταγματολόγος, που δεν είχε ποτέ ανάμειξη στα πολιτικά των κομμάτων και επιλέχθηκε το 2010 από συνασπισμό των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και της φιλελεύθερης Δεξιάς, για να τεθεί αντιμέτωπος με το μη δημοφιλές κατεστημένο. Ως δήμαρχος δεν είναι υπέρ της καταστολής της διαφωνίας, αλλά έχει φθάσει στα όρια της αντοχής του. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν είναι σαν τις άλλες. Η πολιτική της είναι έντονα πολωμένη ανάμεσα στους αναθαρρημένους εξτρεμιστές της Δεξιάς και της Αριστεράς. Όσο περισσότερο η οικονομική κρίση της χώρας βαθαίνει, τόσο κάθε στρατόπεδο γίνεται ανάλγητο -και μη ανεκτικό- στα αιτήματα και στις αξίες του άλλου. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, που στερείται πολιτικής συναίνεσης, ο κ. Καμίνης βρέθηκε συχνά μεταξύ διασταυρούμενων πυρών. Προκάλεσε την οργή της Αριστεράς για τη στάση του σχετικά με τις διαδηλώσεις και τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, προς το τέλος του περασμένου έτους, ενάντια στους παλαιάς κοπής αναρχικούς καταληψίες στο κέντρο της πόλης. Αλλά επίσης, και η Ακροδεξιά τού επιτέθηκε με εξίσου φαρμακερό τρόπο. Φέτος, την Μεγάλη Πέμπτη, απέτρεψε την Χρυσή Αυγή να διανείμει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Κοινοβούλιο. Ως απάντηση, ένας από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του στο δημοτικό Κόμβο Αλληλοβοήθειας, κοντά στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής».

Προφανώς, το αμερικανικό κατεστημένο  θεωρεί τον Καμίνη δικό του άνθρωπο, και επιχειρεί να τον επιβάλλει ως εκ νέου υποψήφιο στα πρώην και νυν συγκυβερνώντα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ). Ειλικρινής ευχή μας είναι να τα καταφέρει το αμερικανικό κατεστημένο και να είναι κοινός υποψήφιος του… μισού συνταγματικού τόξου ο Καμίνης, ώστε ο χρυσαυγίτης υποψήφιος να τον συντρίψει και να γίνει ο επόμενος δήμαρχος των Αθηνών, για να ξεβρωμίσει ο τόπος (μεταφορικά και κυριολεκτικά)!