ΝΕΑΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

muslim_riots

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή συνέβη στη Γαλλία ένα πολύ σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή του έξι άτομα σκοτώθηκαν, ενώ άλλα 30 τραυματίστηκαν, όταν ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Λιμόζ εκτροχιάστηκε.

Εκείνο που δεν είναι γνωστό, για προφανείς λόγους… πολιτικής ορθότητας, είναι η συμπεριφορά κάποιων νεαρών μουσουλμάνων της περιοχής που έγινε το ατύχημα. Πρόκειται για τους «κατατρεγμένους» των προαστίων-τσαντηρομαχαλάδων του Παρισιού, μετανάστες 2ης γενιάς, που διαθέτουν πλέον την γαλλική υπηκοότητα. Οι «νεαροί» αυτοί, λοιπόν, έσπευσαν μπουλουκηδόν στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα, προκειμένου να κλέψουν ότι μπορέσουν από τους νεκρούς και τους τραυματίες!!! Και μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι διασώστες, τους πετροβόλησαν γιατί τους χαλούσαν τη δουλειά!!!

Ιδού τι αναφέρει σχετικά το γαλλικό «Europe 1»:

«Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε όταν έφτασαν αστυνομικοί στο Brétigny-sur-Orge. Ενώ προσπαθούσαν να παράσχουν βοήθεια στα θύματα του εκτροχιασμού του τρένου Παρίσι-Λιμόζ, στο οποίο τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έπρεπε να ασχοληθούν με τις πέτρες που τους έριχνε μια μικρή ομάδα νεαρών. Στην αρχή και πριν ξεσπάσει η επίθεση πλιατσικολόγοι είχαν έρθει για να κλέψουν από τα σώματα των νεκρών και των τραυματιών ό, τι μπορούσαν να μεταφέρουν μακριά.»Στην αρχή μας φάνηκε ότι βοηθούσαν τα θύματα», λέει η αστυνομικός Nathalie Michel, περιγράφοντας τη σκηνή στο Europe 1: «Στις 5.30 μ.μ., ενώ οι συνάδελφοί μας άρχισαν να μεταβαίνουν στο μέρος, είδαν μια ομάδα «νεαρών», να προσεγγίζουν και φαινόταν να βοηθούν τα θύματα. Πολύ γρήγορα όμως συνειδητοποιούν ότι αυτά τα άτομα ήταν εκεί για να ληστέψουν τα θύματα και ιδίως τα πρώτα πτώματα», λέει η αστυνομικός αγανακτισμένη. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους κυνηγήσουν, αλλά οι «νεαροί» δεν είχαν την πρόθεση να τα παρατήσουν. Άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς, καθώς και στους πυροσβέστες, που είχαν έρθει για την επιχείρηση διάσωσης. Για να γλυτώσουν από τις πέτρες, κλήθηκαν ενισχύσεις. «Δεν υπάρχουν λόγια, είναι τερατώδες», προσθέτει η Nathalie Michel, αηδιασμένη».

Τα συμπεράσματα δικά σας!