ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΔΕΝΔΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!

dendnias_synagwgi1

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (που δεν υπάρχει, αλλά λέμε τώρα…), οι φονιάδες ενός αστυνομικού και μιας 25χρονης Ελληνίδας, Αλβανοί δραπέτες της φυλακής των Τρικάλων, έκαναν… φτερά και πέταξαν στην Αλβανία. Και τώρα, θα διασκεδάζουν με τα χάλια μας. Μέχρι και μ’ ένα 50άρι παπάκι εκινούντο, το οποίο (εξ’ όψεως, στη φωτογραφία) είναι παμπάλαιο και ερείπιο, σα να μην τρέχει τίποτα. Μέχρι και… γιαγιάδες τους συνάντησαν, αλλά όχι εκείνοι που έπρεπε. Τζάμπα πετούσαν τα ελικόπτερα, τζάμπα οι θερμικές κάμερες, τζάμπα τόσοι και τόσοι αστυνομικοί που τους έψαχναν, τζάμπα η υπεραισιοδοξία που καλλιεργήθηκε, τζάμπα όλα!

Πρόκειται για έναν νέο εξευτελισμό (που δεν είναι ο πρώτος και πολύ φοβούμαστε ούτε ο τελευταίος…) του μνημονιακού ψευδοκράτους. Κι όταν 5-6 κακοποιοί ρεζιλεύουν ολόκληρο το κρατικό οικοδόμημα, φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν 100 ή 200. Και βέβαια, έτσι ανοίγει η όρεξη και στους υπόλοιπους κακοποιούς, να δοκιμάσουν την… τύχη τους.

Φταίνε οι αστυνομικοί; Όχι βέβαια. Συνάντησαν τους κακοποιούς πολύ πριν φτάσουν κοντά στα σύνορα. Τους είχαν στήσει μπλόκο, τους μπλόκαραν, αλλά ο ελεύθερος σκοπευτής έριξε στον… αέρα (!!!) και όχι κατά πάνω τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν αναστροφή και να φύγουν σαν κύριοι. Γιατί στον αέρα κι όχι κατά πάνω τους; Γιατί έτσι είχε διατάξει ο Δένδιας! Ήταν σε εξέλιξη και ο ανασχηματισμός εκείνες τις ημέρες, θα φώναζε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ για τα… ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατήθηκαν, τι να κάνει κι ο υπουργός; Να χάσει τη θέση του για δύο… παλιοδραπέτες;

Δεύτερη φορά, τους εντόπισαν με τη θερμική κάμερα μια νύχτα, να κινούνται κοντά στο ποτάμι, αλλά οι αστυνομικές ενισχύσεις ήρθαν μετά από 2 ολόκληρες ώρες, όταν τους είχαν… χάσει! Έλλειψη προσωπικού ή φόβος ότι μπορεί να βρουν το μπελά τους ενώ κάνουν το καθήκον τους; Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, ένας είναι ο μεγάλος ένοχος: ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ! Ο οποίος, έπρεπε να είχε πάρει δρόμο από την πρώτη στιγμή!

(ΥΓ) 1: Και βέβαια έχει χίλια δίκια η εθνική εφημερίδα «Στόχος» που γράφει πως η παλιά Χωροφυλακή, χωρίς θερμικές κάμερες, ελικόπτερα, αλεξίσφαιρα κ.τ.λ. θα τους είχε βάλει στο χέρι μέσα σε μια μέρα. Ζωντανούς ή νεκρούς! Διότι, δεν ήταν μόνο η ψυχή των χωροφυλάκων, ήταν και η πολιτική βούληση που δεν έλλειπε. Κάποτε, όχι στους καιρούς της «ευνομίας παντού» του Δένδια!