ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ: ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ; ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΣΥΛΟ!

Κόναν-ο-βάρβαρος-272x440

Μια νέα φάμπρικα νομιμοποίησης «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» στην Ευρώπη (και βέβαια πρώτα και κύρια στην πύλη εισόδου της, στην Ελλάδα μας), ανακάλυψε η γενική εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Ε. Σάρπστον. Και πιο συγκεκριμένα, έκρινε ότι οι «αιτούντες καθεστώς πρόσφυγα σε χώρα-μέλος της ΕΕ που διατείνονται ότι διώκονται λόγω του ομοφυλοφιλικού προσανατολισμού τους μπορούν να αποτελέσουν ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, κατά το προσφυγικό δίκαιο της ΕΕ»!
Η υπόθεση έφθασε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή τρεις κίναιδοι από αφρικανικές χώρες ζήτησαν καθεστώς πρόσφυγα στην Ολλανδία, διατεινόμενοι ότι έχουν βάσιμο φόβο δίωξης στις χώρες καταγωγής τους στηριζόμενο στον γενετήσιο προσανατολισμό τους.
Σύμφωνα με ευρωπαϊκή οδηγία, η οποία παραπέμπει στις διατάξεις της Σύμβασης της Γενεύης 2, ο υπήκοος τρίτης χώρας ο οποίος, λόγω δικαιολογημένου φόβου δίωξης λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, πολιτικών πεποιθήσεων ή συμμετοχής σε ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, βρίσκεται εκτός της χώρας της ιθαγένειας, μπορεί να ζητήσει καθεστώς πρόσφυγα.
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στις περισσότερες χώρες της Ασίας και της Αφρικής –ειδικά στις μουσουλμανικές- ο κιναιδισμός διώκεται, όλοι οι λαθρομετανάστες θα ζητάνε πλέον άσυλο ως… κίναιδοι. Προβλέπουμε να πέσει μεγάλη φαγωμάρα, γιατί θα… ζηλεύουν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!