Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

papoutsis-young 

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να εγκατασταθεί στις καρέκλες της εξουσίας η Νέα Πασοκοκρατία, κι άρχισε τις τακτοποιήσεις των «δικών της παιδιών» στις διάφορες χρυσοφόρες θέσεις, όπως τον παλιό καλό καιρό!

Έτσι, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης (Χρυσοχοΐδη), ο πρώην υπουργός (και Ναυτιλίας μεταξύ άλλων, επί των ημερών του βυθίστηκε το «Εξπρές Σαμίνα» με δεκάδες πνιγμένους, και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύντροφος Χρήστος Παπουτσής, ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Η ανάληψη των καθηκόντων του θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία ενός συνεπούς αριστερού: από τη… ματωμένη σημαία του Πολυτεχνείου που κουβάλαγε στις πορείες στο… ευαγές ίδρυμα του παγκόσμιου καπιταλισμού, στην Παγκόσμια Τράπεζα! Ε, τώρα, λοιπόν, μπορούμε να φωνάξουμε όλοι μαζί με μια φωνή: ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, στην ίδια τράπεζα εργάζεται και η κόρη του συντρόφου Παπουτσή, μετά τις σπουδές της στο ξακουστό πανεπιστήμιο του Yale. Τι… σύμπτωση, ε;