ΠΑΡΑΛΙΓΟ… ΕΝΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΡΛΑ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΔΙΠΛΑ.

17noemvrilogo

Με τρεις εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια επανεμφανίστηκε η… επιθετική αριστερά (όρος συνηγόρου τρομοκρατών της 17Ν.) της ληστοτρομοκρατίας, μετά από μήνες ύποπτης νεκρικής σιγής (κατόπιν συμφωνίας;).

Οι δύο πρώτες βομβιστικές επιθέσεις έγιναν με διαφορά 5 λεπτών, στις 3 τα ξημερώματα, στον Νέο Κόσμο και στο κτίριο του ΙΟΒΕ, καθώς επίσης και στο κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ στους Αμπελοκήπους.

Ωστόσο, το κύριο και παρολίγον φονικό χτύπημα έγινε στις 8 το πρωί στο πολιτικό γραφείο του Γ. Σούρλα, Γ.Γ. Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Μιχαλακοπούλου στα Ιλίσια. Μάλιστα, οι ηλίθιοι ληστοκομμουνιστές έκαναν… λάθος και τοποθέτησαν τη βόμβα στην είσοδο διπλανού σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρχικά η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος μόλις επιχείρησε να βγει έξω και στη συνέχεια και ο σύζυγός της. Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 (ΥΓ): Κι όμως! Απ’ αυτή την έκρηξη θα μπορούσε να προκληθεί… ενδοαριστερός εμφύλιος! Διότι, όπως πληροφορηθήκαμε, τραυματίας είναι η γιατρός Ελένη Πλέσσια, μέλος του Τομέα Υγείας της ΔΗΜΑΡ…