ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ

konstantinoupoliGefyra-010613

Ως γνωστόν –για όσους ενημερώνονται καθημερινά από το διαδίκτυο- αποκαλύφθηκε η τεράστια απάτη των μεγάλων διεθνών ΜΜΕ (που είναι γνωστό και στις… γάτες σε ποιους ανήκουν) με τη φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες κι έδειχνε χιλιάδες διαδηλωτές να διασχίζουν την Γέφυρα στον Βόσπορο για να πάνε στην μεγάλη διαδήλωση. Η εικόνα δεν ήταν ψεύτικη, ούτε προϊόν μοντάζ, αλλά είχε τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του 34oυ Μαραθωνίου Intercontinental Istanbul Eurasia Marathon που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2012!
Όμως, για ποιών το χατίρι στήθηκε η απάτη των αμερικανοσιωνιστικών ΜΜΕ; Μας διαφωτίζει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα των αμερικανοκομμουνιστών του ΚΚΕ (902.gr):
«Πάνω από 50.000 άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο με τα μαχητικά μπλοκ του ΚΚ Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη. Σε μια εντυπωσιακή κίνηση οι Τούρκοι κομμουνιστές το πρωί του Σαββάτου πέρασαν από την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης στην ευρωπαϊκή και προς την πλατεία Ταξίμ, μέσω της γέφυρας του Βοσπόρου, δείχνοντας την αποφασιστικότητα και την πυγμή τους να σπάσουν την κρατική καταστολή στην πράξη».
Καταλάβαμε, σύντροφοι, καταλάβαμε…