ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ

SAMARAS-evraiki-sunagogi

Δεν ευτύχησε τελικά ο φον Αντωνάκης να παρευρεθεί στο φετινό συνέδριο της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), καθώς είχε συνδυάσει την (προγραμματισμένη) παρουσία του στο συνέδριο με επίσημη επίσκεψη στην Αμερική και συνάντηση με τον Ομπάμα, αλλά η πολυπόθητη πρόσκληση δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι, του ’φεξε πάλι του Αβραμόπουλου (του… μεγαλοπρεπούς) να είναι αυτός ο τυχερός και να παραβρεθεί αντ’ αυτού στη μάζωξη των παγκόσμιων εξουσιαστών και να υποβάλλει αυτοπροσώπως τα σέβη της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης προς την αφεντιά τους! Εξάλλου, το’ χει το… μεγαλείο μέσα του ο άνθρωπος…

Ευκαιρία, λοιπόν, βρήκε και… ξεσπάθωσε κατά του μοναδικού εν Ελλάδι εχθρού του παγκοσμίου σιωνισμού, της Χρυσής Αυγής:

«Επιτρέψτε μου να δηλώσω απ’ αυτό το φόρουμ, με τον πιο αποφασιστικό και πειστικό τρόπο ότι η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί. Οι κοινωνικοί παράγοντες που επέτρεψαν να συμβεί αυτό, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με επιτυχία. Η άγνοια, η απόγνωση, ο θυμός, η απογοήτευση με το πολιτικό σύστημα είναι μερικοί απ’ αυτούς (τους παράγοντες). Παρήγαγε ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο που δεν ταιριάζει στη δημοκρατική κουλτούρα του ελληνικού λαού και αποτελεί ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας. Κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και έχει γίνει το καλύτερο παράδειγμα της αντίστασης ενάντια στον ναζισμό, θα μπορούσε ποτέ να ανεχθεί και να επιτρέψει την αναβίωση του μίσους και του ρατσισμού. Εγγύηση όμως είναι η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και η ισχυρή βούληση του λαού.  Οι ΗΠΑ είναι μεγάλη φίλη και σύμμαχος χώρα της Ελλάδας, ενώ αναπτύσσουμε καλές σχέσεις και με το Ισραήλ».

(ΥΓ): Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Ο λόγος πλέον ανήκει στους ψηφοφόρους της ΝΔ…